Bryllup

 

Bryllup er en av livets største anledninger, og det er mye som skal planlegges. I Glasmagasinet har vi gode samarbeidspartnere som kan hjelpe deg med din bryllupsplanlegging.  I tillegg garanterer vi at gavekjøp og ønskelister er godt ivaretatt hos oss.

Vi kan bidra med både planlegging av gavelister, booking av hår og makeup til både brud og gjester og ikke minst har vi gode samarbeidspartnere på foto og catering.

En gang i året arrangerer vi vår kjente bryllupsmesse, for at både brudepar og gjester skal få inspirasjon til både antrekket, bordet og gavene.

Bryllupsmessen 2024 er lørdag 2. mars.  Les mer her: https://glasmagasinet.no/velkommen-til-bryllupsmesse-lordag-2-mars/ 

Her er noen av grunnene til at du burde bli med på neste bryllupsmesse. Vær gjerne tidlig ute – for plassene fylles fort opp!

 

Planlegging av gavelister

Å planlegge et bryllup og i tillegg gavelister kan være overveldende, men hos Glasmagasinet kan enkelt sette opp gavelisten samlet. Dette kan gjøre planleggingsprosessen enklere og mer effektiv.

 

Inspirasjon

Glasmagasinets bryllupsmesse er et supert sted å finne inspirasjon til bryllupet. Dere vil se ulike bryllupstemaer, dekking av bord, blomster, sminke, hår, brudekjoler, og mye mer som kan hjelpe dere med å danne en visjon om hvordan dere ønsker bryllupet skal være.

 

Tilbud

Mange av våre butikker tilbyr rabatter denne dagen og kan være en flott mulighet til å spare penger på og produkter som dere trenger for bryllupet.

 

Nyheter og trender

Bryllupsmessen vil vise de nyeste trendene innen kjoler, hår og styling. Dette kan hjelpe dere med å holde dere oppdatert på hva som er populært og moderne.

 

Bilder fra bryllupsmessen i 2023

Glasmagasinet bryllupsmesse Glasmagasinet bryllupsmesse Glasmagasinet bryllupsmesse Glasmagasinet bryllupsmesse Glasmagasinet bryllupsmesse Glasmagasinet bryllupsmesse Glasmagasinet bryllupsmesse Glasmagasinet bryllupsmesse Glasmagasinet bryllupsmesse Glasmagasinet bryllupsmesse

Last flere

Logg inn