Informasjonskapsler

For å forbedre nettsidene og gjøre disse enklere å bruke, benytter vi informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din. De inneholder blant annet informasjon om hvilke sider du besøker på nettet. Ved å bruke våre tjenester samtykker du til at vi kan bruke slikt verktøy, med mindre du deaktiverer innstillinger for cookies i nettleseren din eller deaktiverer et verktøy ved å klikke på en opt out lenke. Informasjonskapslene som vi bruker, kan ikke spre skadelige programmer eller skade din datamaskin på noen måte.  

Google Tag Manager
Vi bruker et 
Tag Management System som heter Google Tag Manager for å bestemme hvilke sporings- og markedsførings-verktøy som er aktivert på hvilke sider. Google Tag Manager i seg selv lagrer ikke data.  

Meta Pixel
Glasmagasinet har en aktiv tilstedeværelse på flere sosiale medier. Meta er de største og mest aktive av våre sosiale kanaler. For å bedre samspillet mellom Meta og Glasmagasinet.no, har vi installert «pixel» – et script som måler trafikk på tvers av Metas grensesnitt og våre nettsider. Vi bruker dataene som samles inn av pixelen til å levere spesialtilpasset innhold til dem som besøker våre nettsider, og til markedsføring i Metas kanaler. For mer informasjon om personvern rundt Meta, kan du gå til denne linken .

Gjennom innstillinger i nettleseren din kan du kontrollere hvorvidt du vil akseptere informasjonskapsler.
Her ser du en oversikt over de som settes påglasmagasinet.no

Logg inn