Adam og Eva frisør hjelper deg med forberedelser til bryllupet

Adam og Eva tilbyr ulike brudepakker til den store dagen 💘

Det er mange valg som skal tas før et bryllup. Ett tips på veien er å besøke en bryllupsmesse. Adam og Eva er selv tilstede på flere messer og synes dette er et fint sted å møtes for samtaler og inspirasjon.

1. FINN DRØMMEKJOLEN

Finn drømmekjolen før du bestemmer deg for hår, sminke, sko og evt. slør. Kjolen setter rammene for hvordan alt spiller sammen. Det vil for eksempel være synd å ha håret utslått om kjolens rygg er dekket av edelstener og de flotteste broderier. Ikke bare vil et langt krøllete hår dekke for detaljene i kjolen, men du vil også kanskje oppleve å bli smålugget hele dagen, når håret hekter seg fast i stener og sømmer. Her anbefaler vi som oftest å sette håret opp. Dette gir kjolen mer rom til å skinne, samt at oppsatt hår fremhever ansiktet ditt. Men ingen regler er uten unntak.

Med en åpen rygg står du mer fritt. Her velger majoriteten å ha håret løsere.

Bryllup_Åpen_Rygg

2. PRØVETIME

På en prøvetime hjelper frisøren deg med å finne den frisyren som fremhever dine trekk, og hva som fungerer for ditt hår. Samtidig gir du frisøren muligheten til å bli kjent med deg og håret ditt. Hos Adam og Eva kommer ingen unna en prøvetime! Book time i god tid.

Din ansiktsform har stor betydning for hva som er kledelig. Det er igjen viktig å si at denne regelen har flere unntak, så la oss kalle det veiledende idéer. På prøvetimen har man tid til å snakke om dette, og man kan gjøre flere enkle testoppsett.

Noen tanker om frisyre og ansiktsform:

Spisse og markerte trekk: Stramme oppsett vil fremheve de markerte trekkene, unngå særlig stram hestehale. Her kan myke og løsere oppsett, samt utslått hår ha en oppmykende effekt.

Runde trekk: Her kan lengde og løse lokker ved ansikt og nakke ha en smalende effekt. Unngå klumpete og runde former på toppen av hodet.

Smale trekk: Langt hår virker forlengende. Sett håret opp og skap spennende former i nakken og i front. Dette vil gi volum til ansiktet og vil være mykgjørende.

Ovale ansikter: Stor fleksibilitet. Her funger både utslått og oppsatt hår. Men husk, du gifter deg ikke hver dag. Det er lov å pynte seg så mye man bare orker denne dagen. Så hva med å prøve oppsatt hår?

Men viktigst av alt. Du må føle deg 100% smashing. Og for deg som er ekstra usikker, det er lov å ha flere prøvetimer!

3. VÆR TIDLIG UTE

Ha prøvetimen i god tid før den store dagen, dette er et av våre hotteste tips! Ofte ønsker man å gro ut litt ekstra lengde, endre fargen noe eller til-og-med bestille extensions. Husk, dette kan ta tid. Vi anbefaler ingen å farge håret i siste liten. Kos deg med forberedelsestiden. Strekk den ut!

4. PLEIE PLEIE PLEIE

Ta godt vare på håret ditt. Et sunt og velpleiet hår gir glans og smidighet. Samtidig sikrer det et vellykket resultat!  Men husk; ikke kur eller vask håret samme dagen du skal gifte deg.

5. SOS MINI HÅRSPRAY OG SPENNER

I alle brudepikers/forloveres vesker er mini hårspray og ekstra spenner et must! Selv den stødigste frisør kan ikke garantere en frizz-free helaften når «Macarena» spilles for femte gang.

HVA KOSTER DET?

Prøvetime/konsultasjon – kr. 880,-

En time der frisøren kan bli kjent med deg og ditt hår. Og sammen planlegger dere løpet videre. Ved behov gjennomføres et prøveoppsett der teknikker og produkter testes

Brudefrisering – kr. 3 400,- (1,5-2 t)

I denne pakken får du hårstyling og oppsett av ditt hår. Her inkluderes en hyggelig stund med lette forfriskninger. Alt av produkter og spenner er inkludert. Vi bruker ca. 1,5 til 2 timer på denne behandlingen.

Brudefrisering med make-up – kr. 4 500,- (2-2,5 t)

I denne pakken får du i tillegg til brudefrisering som nevnt over også make-up fra en av våre make-up artister.

Adam og Eva tilbyr også hjemmebesøk for styling på den store dagen. Pris fra kr. 4 500,-.

 

Har du et brudefølge som også ønsker styling?

Oppsett eller styling på forlover eller andre deltagere på festen koster

Oppsett/Styling kr. 1 100,- pr/t
Makeup kr. 1 200,- pr/t
Snakk med oss om hår til den store dagen. Vi gleder oss til å få tilbringe den med deg!

Kom gjerne innom Adam og Eva i Glasmagasinet for en prat. Velkommen skal du være, og lykke til meg planleggingen av den store dagen.

  • Stikkord: Adam, brudepakke, bryllupsdag, Eva, forberedelser, frisør, gift, glasmagasinet, hjelp
  • Publisert: mars 10, 2021
  • Tekst:

Logg inn