Vinterlakrisen er her!

Vinteren er like om hjørnet, og hva er vel bedre enn å krype opp i sofaen med et mykt pledd og noe godt i en skål? 

Ikonisk lakris-julekalender fyller 10 år!

For ti år siden lanserte LAKRIDS BY BÜLOW for første gang en julekalender med gourmetlakris gjemt bak 24 luker. Med jubileumskalenderen får du den ultimate introduksjonen til lakrisuniverset. I år fyller kalenderen 10 år og bak julekalenderens luker venter både kjente favoritter og helt nye delikate overraskelser, utviklet spesielt til årets julekalender.

Lakris-julekalenderen er det produktet i LAKRIDS BY BÜLOWs sortiment, som gir en fullverdig opplevelse av hva gourmetlakris er. Du får muligheten til å oppleve hele sortimentet med både søt og salt lakris. Ikke bare med eller uten sjokolade, men få hele spekteret av smaksopplevelser. I år har kalenderen 10-års jubileum, og det er ekstra spesielt for Johan Bülow, grunnlegger og kreativ direktør.

«Julekalenderen er mitt hjertebarn, fordi den for meg illustrerer et konkret produkt på veien for å nå vår visjon om å få hele verden til å elske lakris. I kalenderen er det nemlig noe for enhver smak, og man får mulighet til å smake så mange varianter som mulig av vår gourmetlakris som vi utvikler på vår lille fabrikk i Hvidovre”, sier Johan Bülow

Julekalender med miljøet i fokus
Julekalenderen kan til og med nytes og gis bort med god samvittighet. Kalenderen er nemlig skapt med respekt for LAKRIDS BY BÜLOWs viktigste leverandør, nemlig naturen, og er laget i 75 prosent FSC-papp og 58 prosent plantebasert sukkerrørsfolie, og alt sammen er resirkulerbart. Bak hver luke gjemmer det seg, i tillegg til lakris, små sitater og QR-koder, som gir en ekstra opplevelse.  Du kan forhåndsbestille kalenderen i Illums Bolighus i Glasmagasinet.

Julegaver
Blant julefavorittene er CLASSIC, hvor søt lakris møter myk dulcesjokolade og sprø flak med havsalt. GOLD tilfører et fruktig element til WINTER-kolleksjonen, når lakris, sødmen fra hvit sjokolade og en frisk smak av bringebær forenes. Hvis du virkelig vil ha smaken av jul, skal du gå etter CHRISTMAS, hvor kanel blandes med karamellisert hvit sjokolade, knasende smørkaramel og lakris i midten. Sist, men ikke minst, SNOWBALL, som er fullspekket med friskmalt pepper og rålakrispulver, avbalansert med myk melkesjokolade og en søt lakriskjerne.

Som alle andre produkter fra LAKRIDS BY BÜLOW, kommer også WINTER-kolleksjonen i bærekraftige lakridsbøtter produsert av 100% resirkulert og resirkulerbar plast.

Disse delikatessene finnes i mange smaksvarianter og farger, og i Illums Bolighus finner du din favorittsmak.

 

LAKRIDS BY BÜLOW ble opprettet på Bornholm 7. juli 2007. Gjennom fantastiske smakskombinasjoner og smakfull design har LAKRIDS BY BÜLOW på kort tid blitt et av danskenes favorittmerker innen gourmetkonfekt. LAKRIDS BY BÜLOW har for tiden egne butikker i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Dubai. LAKRIDS BY BÜLOWs produkter selges til mer enn 2000 forhandlere i 25 land og er tilgjengelige i prestisjetunge varehus som Selfridges, Alsterhaus og Illums Bolighus.

  • Stikkord: gavetips, illums bolighus, julekalender, LAKRIDS BY BÜLOW
  • Publisert: september 13, 2021
  • Tekst:

Logg inn