Ta vinterferien i Oslo, opplev Glasmagasinet

Vinterferien er en tid hvor mange nordmenn pakker snippesken og drar til fjells. Vi setter skiene på taket, stapper oss inn i bilen med anorakker, barn, kofferter og hund. Dette er en del av den norske folkesjelen, og det er bra.

Samtidig er dette også en anledning til å puste ut og slappe helt av. Ikke reis. Ikke pakk kofferten. Ikke romstere rundt i boden etter skiskoene dine. Bare bli i byen. Oslo er en av verdens beste byer å tilbringe tid i, og når mange er borte, er det en perfekt anledning til å skjemme seg selv bort.

Hva med å la Glasmagasinet være den optimale plassen for å lede opp til en perfekt Oslo-kveld? 

 

Start med en velsmakende Cousins-lunsj

Start dagen med en luksuriøs og relativt sunn lunsj hos Cousins. Her serverer de en rekke gode bowls, eller du kan unne deg en kimchi toast. Kaffe er en viktig del av starten på dagen, og hos Cousins kan du nyte noen av byens beste kopper med svart gull. Det er også en perfekt anledning til å unne seg noe fra dessertmenyen deres. Her finner du kaker, muffins og boller som befinner seg helt i toppsjiktet av kulinarisk nytelse.Vi kan spesielt anbefale pistasjbollen. 

 

Visste du at hele konseptet bak Cousins er å gi ungdommer som har kommet til Norge som flyktninger arbeidserfaring – som de kan ta med seg videre. Gjennom et 12 måneders modulbasert opplæringsprogram, kombinert med arbeidstrening, skal unge flyktninger i alderen 18-25 år forberedes til arbeidslivet.

Les mer om Cousins her

 

Hårbehandling hos Adam & Eva

Etter en god lunsj lar du maten synke i magen og går ned to etasjer til Adam & Eva for en frisørbehandling. Adam & Eva har alltid vært helt i teten av norske frisører, med fokus på kreativitet og svært god kvalitet. Her kan du få akkurat det håret ditt trenger: klipp, farge, striper og styling. You name it. Har du mulighet, bør du ikke kimse av en hodebunnsmassasje. Som man sier: «Du ser aldri bedre ut enn akkurat etter du har vært hos frisøren.»

 

Plukk ut den perfekte parfymen hos Kicks

Hos Kicks kan du sette deg i stolen, lene deg tilbake og la deg bli sminket av en make up ekspert som kan hjelpe deg med å finne den perfekte sminken for anledningen. 

Du kan også få en duftkonsultasjon, som kan finne den perfekte parfymen. Vet du hvilken parfyme som passer deg best? Er det en med floralt uttrykk, eller kanskje noe fruktig? Eller kanskje er det en parfyme inspirert av krydder som kanel eller vanilje som er “din” lukt?

 

La Illums Bolighus Fashion eller i SUSTAIN kle deg for anledningen

Ut på en finere middag? Møte venner? Eller på teateret? Uansett hva, med hvem, eller hvor du skal, kan Illums Bolighus Fashion eller i SUSTAIN hjelpe deg med akkurat det antrekket du vil ha. Her kan du finne klær, tilbehør og sko til enhver anledning. 

 

Med den oppladningen bør du være klar til å bevege deg ut i Oslonatten! Have fun!

  • Publisert: februar 12, 2024
  • Tekst:

Logg inn