Påskelakrisen fra Lakrids By Bülow er her!

Det nærmer seg påske, og alt det innebærer av påskeliljer, appelsin i solveggen og søte fristelser. Påskeegget er for mange ett av påskens store høydepunkt, og i den anledning har LAKRIDS BY BÜLOW lansert en helt egen påskekolleksjon som består av to smaksfavoritter.

I påskekolleksjonen EASTER finner du de to smaksvariantene; Crispy Caramel og Twisted Banana. Dette er konfekt på sitt aller beste og får både små og store lakriselskere til å juble.

Crispy Caramel består av søt lakris som er karamellisert i dulche sjokolade, rå lakrispulver og havsalt. Den påskegule varianten Twisted Banana får med sin søte smak av banan, salt lakris, hvit sjokolade og små biter av rå lakris, smaksløkene til å gå bananas.

Disse deilige fristelsene får du kjøpt i Illums Bolighus  i underetasjen. 

Egget som er ekstra hyggelig å gi bort

Begge smaksvariantene selges i en lekker innpakning formet som et egg. Det gjør at LAKRIDS BY BÜLOWs ÆGG både er hyggelig å gi bort som en gave, eller kan erstatte det tradisjonelle påskeegget når du skal overraske en du er glad i. Klarer du ikke å bestemme deg, kan du få de to variantene sammen i ett stort glass, som du kan nyte selv eller dele med dine nærmeste.

Har du lyst til å sette et personlig preg på eggene kan du pynte og male påskeegget, og la det leve videre som påskepynt i hjemmet når innholdet er fortært. Som alle produkter fra LAKRIDS BY BÜLOW er eggene produsert i 100 prosent gjenvunnet plast.

 

Om LAKRIDS BY BÜLOW:
LAKRIDS BY BÜLOW ble grunnlagt av Johan Bülow på Bornholm den 7. juli 2007, men har i dag produksjon på Hvidovre. Originale smakskombinasjoner og et lekkert design, gjør at LAKRIDS BY BÜLOW på kort tid har blitt en favoritt innen sitt segment. LAKRIDS BY BÜLOW har i dag egne konseptbutikker i Danmark, Sverige, Norge og Finland, Tyskland og De forente arabiske emirater. Gourmetlakrisene selges hos over 2000 forhandlere fordelt på 25 land samt på nett på www.lakridsbybulow.com. Bedriften har siden 2015 opplevd en tosifret årlig vekst og hadde i 2021 en omsetning på 293 millioner DKK. Som første merkevare i verden innen konfektsegmentet har LAKRIDS BY BÜLOW siden 2019 brukt emballasje av 100 prosent gjenbrukt plast.

  • Stikkord: illums bolighus, LAKRIDS BY BÜLOW, lakris, påskeegg
  • Publisert: mars 9, 2022
  • Tekst:

Logg inn