Påskegodt fra Lakrids by Bülow

Vi legger vinteren bak oss og går inn i en ny årstid – og med påskekolleksjonen til Lakrids by Bülow kan du starte påsketradisjonene med noen ekstra gode søtsaker. I år
introduserer Lakrids by Bülow en helt ny smak for påskekolleksjonen, nemlig Crunchy Toffee sammen med A-The Original.  Klassikeren Crispy Caramel vender tilbake.

Æggs kommer også i en ny innpakning for Selection Box – perfekt som gave eller bare påskekos til deg selv.
Kolleksjonen finner du i Illums Bolighus kjøkken og Gastronomi i underetasjen.

Sesongens smaker

De typiske påskeeggene som vi forbinder med høytiden, blir raskt glemt når Lakrids by Bülow gjør et comeback med ÆGG. Nykommeren – Crunchyu Toffee gir en kremet
konsistens som kan garantere mersmak. Den saftige smaken er kombinert av myk melkesjokolade, rikt fransk smør og fløte med sprø biter av søt karamell pakket rundt
kjernen av salt lakris.  Den populære smaken Crispy Caramel vender tilbake med et nytt utseende for 2023.  Kulene har et eggelignende flekkete ytre og smaken på lakrisen er en blanding av silkemyk dulcesjokolade, perfekt blandet med rålakrispulver og en kjerne av myk lakris. For å fremheve smaken er det tilsatt havsalt.

Denne påsken introduserer Lakrids by Bülow sin luksuriøse klassiker A – The Original i ÆGG-form. Smaken kombinerer myk lakris med et kremet melkesjokoladebelegg, drysset i lakrispulver. Kombinasjonen av søt lakris, eksklusiv melkesjokolade og fint lakrispulver er ifølge mange – avhengighetsskapende.
Hvis du ønsker å spre kjærligheten for lakris denne påsken, så inneholder den nye Spring Selection Box syv deilige smaker av sjokoladebelagt lakris. Dette inkluderer to limited
edition påskesmaker, samt en rekke andre storfavoritter som blant annet Salt & Caramel, Twisted Banana og Coconut.

Spring Selection Box er den perfekte påskegaven til en du er glad i eller som en vertinnegave til påskebegivenhetene. Sesongens smaker vil også være tilgjengelig i krukker, både som individuelle smaker og blandet. Kolleksjonen inkluderer «peel off»-etiketter. Dette gjør at du enkelt kan fjerne påskeetiketten for å få lakrisen til å vare langt utover påskesesongen!

100 % resirkulert plast siden 2019!

Som med alle Lakrids by Bülow-produkter, har Easter-kolleksjonen blitt laget med bærekraft i fokus. Lakrids by Bülow er det første konfektselskapet i verden som har brukt 100 % resirkulert plast siden 2019. Alle lakrisproduktene til Lakrids by Bülow blir produsert i København, og de er glade for å kunngjøre at fabrikken har drevet med 100 % grønn energi siden 2020.

Om LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW ble grunnlagt på den danske øya Bornholm i 2007 og er et internasjonalt konfektmerke som tilbyr produkter med en utsøkt kombinasjon av sjokolade og lakris. Med sine fantastiske smakskombinasjoner har LAKRIDS BY BÜLOW på kort tid blitt en favoritt blant danskene. For øyeblikket har LAKRIDS BY BÜLOW butikker i Danmark, Sverige, Norge, Finland, De forente arabiske emirater og Tyskland, og produktene selges hos over 2000 forhandlere i 35 land. Selskapet har opplevd en årlig gjennomsnittlig omsetningsvekst på 17% siden 2015, og hadde en omsetning på 293 millioner danske kroner i 2021.

  • Stikkord: illums bolighus, LAKRIDS BY BÜLOW, påskegodt
  • Publisert: mars 20, 2023
  • Tekst:

Logg inn