Påskegodt fra Lakrids by Bülow

I år får påskeeggjakten en smaksopplevelse av gourmetlakris, med ny utgave av påskeegget ÆGG  fra Lakrids By Bülow. Med et solid fokus på påskens rike tradisjoner ønsker de våren velkommen ved å tilby disse smaksfavorittene. ÆGGene utgjør en spennende variasjon til de tradisjonelle påskegodteriene og inviterer til å utforske en verden av herlige smaker.

Vi skal snart legge vinteren bak oss, og med våren kommer lysere dager, blomster som springer ut og ikke minst tradisjoner som skal opprettholdes med våre nære og kjære når påsken melder sin ankomst i mars.  En høytid hvor vi samles, og hvor en av de store favorittaktivitetene i mange familier er påskeeggjakten, når store og små leter etter gjemte, søte skatter – i snøen på fjellet eller i vårspirende hager.

Det utradisjonelle ÆGGet, som kommer i to smaksvarianter, er også i år en del av påskekolleksjonen for 2024. Påskekolleksjonen med ÆGG, Crispy Caramel, Crunchy Toffee og Spring selection box vil være å finne i hyllene i Illums Bolighus.

Crunchy Toffee er en kremet sensasjon som kombinerer myk melkesjokolade, sprø karamell laget av fransk smør og fløte, med en kjerne av salt gourmetlakris. I et vakkert, flekkete lysebrunt skall byr Crispy Caramel på silkebløt dulce sjokolade som blander seg perfekt med rålakris-pulveret og en kjerne av myk lakris, mens små flak av havsalt fullfører smaksopplevelsen.

Påsken smaker av lakris og sjokolade. I tillegg til ÆGG ønsker Lakrids By Bülow våren velkommen med en limited edition Spring selection box, som inneholder åtte forskjellige smaksvarianter av sjokoladebelagt lakris. Perfekt for de som leter etter en iøynefallende vertinnegave til årets påskefrokoster eller bare som påskekos til seg selv. Også i år har alle Easter-boksene peel-off etikett, og under etiketten med påske-design skjuler det seg et merke som matcher produktet hele året.

Om Lakrids By Bülow

Lakrids By Bülow ble grunnlagt av Johan Bülow på Bornholm den 7. juli 2007, men har i dag produksjon i Hvidovre. Originale smakskombinasjoner og et vakkert design har gjort at Lakrids By Bülow på kort tid har blitt et av danskens favoritt konfektmerker. I dag har Lakrids By Bülow egne konseptbutikker i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og De
forente arabiske emirater, og gourmetlakrisen selges hos over 2000 forhandlere i 25 land, samt online. Som det første konfektmerket i verden har Lakrids By Bülow siden 2019 brukt bokser laget av 100 % resirkulert PET-plast, og i 2022 introduserte de en ny, økologisk produktlinje presentert i førsteklasses glass, designet
for gjenvinning.

  • Stikkord: illums bolighus, LAKRIDS BY BÜLOW, lakris, Påske, påskegodt
  • Publisert: mars 20, 2024
  • Tekst:

Logg inn