Opplev den norske naturen med LAKRIDS BY BÜLOW!

Lysere dager og solskinn er her, noe som inviterer til flere timer ute i naturen.
LAKRIDS BY BÜLOW oppfordrer deg til å utforske norsk natur ved å finne nye, lokale smakskombinasjoner med viltvoksende ingredienser. Lakrisprodusenten lanserer BÆRRIES-samlingen, som representerer et stykke nordisk natur kombinert med lakris.

Mens verden stengte ned i fjor, åpnet naturen opp og presenterte frisk luft, turer og en følelse av frihet. Med våren her og sommer rett rundt hjørnet blomstrer naturen, og i den anledning oppfordrer LAKRIDS BY BÜLOW deg til å oppdage de unike smakskombinasjonene som finnes i norske skoger, kratt og enger og langs kysten.

I underetasjen i Illums Bolighus gastronomiavdeling finner du et eget lakrids-univers.

Norges natur og unike råvarer.
«Vi må ut i det fri og utforske, oppleve og smake på hva naturen har å tilby. Norges fantastiske natur har mange råvarer som passer godt med lakris, som viltvoksende blåbær i skogen, saftige bjørnebær, duftende hylleblomst i krattene og syrlig fersk tindved ved kysten. Disse er alle råvarer fra naturen som vi kan ta med oss hjem og utforske på kjøkkenet. Bær kan kombineres med lakris på mange måter samt fornye opplevelsen av bakevarer, syltetøy eller smoothies. Bruk fantasien, og smak deg frem!» sier Francisca Listoy- Saabye, smaksutvikler i LAKRIDS BY BÜLOW.

Nordens sitron og friske blåbær.
LAKRIDS BY BÜLOW lanserer BÆRRIES i mai, som inspirerer til å bruke den lokale norske naturen og utforske smakskombinasjoner med lakris og bær. Samlingen består av variantene SEA BUCKTHORN og WILD BLUEBERRY. Som navnet avslører, består tindved av den oransje tindveden, ofte omtalt som sitronen i de nordiske landene, som sprer seg langs kysten, spesielt på sør- og vestlandet. Tindved har en unik smak og gir en fersk karakteristisk syrlig smak i motsetning til søt lakris og hvit sjokolade, som ofte er omgitt av et delikat sprøtt sukkerskall. I WILD BLUEBERRY legger de friske gode blåbærene til en mild syrlighet som perfekt balanserer sjokoladen rundt den søte lakriskjernen.

 

Om LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW ble opprettet på Bornholm 7. juli 2007. Gjennom fantastiske smakskombinasjoner og smakfull design har LAKRIDS BY BÜLOW på kort tid blitt et av danskenes favorittmerker innen gourmetkonfekt. LAKRIDS BY BÜLOW har for tiden egne butikker i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Dubai. LAKRIDS BY BÜLOWs produkter selges til mer enn 2000 forhandlere i 25 land og er tilgjengelige i prestisjetunge varehus som Selfridges, Alsterhaus og Illums Bolighus.

  • Stikkord: bærries, LAKRIDS BY BÜLOW, lakris
  • Publisert: mai 18, 2021
  • Tekst:

Logg inn