LOVE-lakris med ny smak for en romantisk anledning!

Glem alt du vet om tradisjonelle gaver til morsdag og valentinsdagen i år, og oppdag den sensasjonelle LOVE-kolleksjonen fra det danske konfektmerket LAKRIDS BY BÜLOW. Den populære smaken STRAWBERRIES & CREAM er tilbake med en helt ny fruktig følgesvenn, PEACHES. Enten du uttrykker hengivenhet til en kjær eller viser omsorg til en venn i februar, er den begrensede LAKRIDS BY BÜLOW LOVE-kolleksjonen den perfekte gaven for å dele kjærligheten.

Denne spennende kombinasjonen finner du i Illums Bolighus

LAKRIDS BY BÜLOW har som mål å få verden til å forelske seg i lakris, en følelse som er spesielt relevant for valentinsdagen. Etter å ha tilbrakt utallige timer med lidenskap og håndverk for å perfeksjonere fruktige sjokoladebelagte lakrisgleder, oppfordrer LAKRIDS BY BÜLOW deg til å dele romantikkens ånd med LOVE-kolleksjonen. Hver bit i sortimentet inneholder en hjerteformet lakris i begrenset opplag i kjernen, og skaper en søt overraskelse for dine kjære.

I år introduserer LOVE-kolleksjonen et helt nytt medlem, PEACHES, som forener søte toner fra saftige fersken med en kjerne av søt hjerteformet lakris, alt dekket i myk hvit sjokolade med et hint av pasjonsfrukt. Den sprø sukkeroverflaten gir en siste crunch, pirrer smaksløkene og får deg til å ønske mer.

 

Inspirert av den danske sommerklassikeren er STRAWBERRIES & CREAM tilbake som en favoritt i LOVE-kolleksjonen for 2024. Gjenoppdag de søte kombinasjonene av syrlige røde jordbær, myk hvit krem og søt hjerteformet lakris. Et lag med hvit gourmetsjokolade skaper en smaksopplevelse av ekte dansk kjærlighet.

 

Nok kjærlighet til alle?

LOVE SELECTION BOX er et smaksrikt utvalg av alt hjertet ditt kan ønske seg. Denne hjerteformede boksen kombinerer populære klassikere med nøye utformede, begrensede smaker, og skaper den perfekte gaven for enhver lakriselsker. Boksen inkluderer STRAWBERRIES & CREAM, FRUITY CARAMEL, MILKSHAKE, F- DARK & SEA SALT, C- COFFEE KIENI, D- SALT & CARAMEL OG CLASSIC- SALTY CARAMEL.

 

Som med alle produkter fra LAKRIDS BY BÜLOW, er LOVE-kolleksjonen skapt med bærekraft i tankene. LAKRIDS BY BÜLOW er det første konfektmerket i verden som har brukt 100 % resirkulert plast siden 2019. Ved å produsere alle lakrisproduktene i København har LAKRIDS BY BÜLOW-fabrikken med stolthet vært drevet på 100 % grønn energi siden 2020

  • Stikkord: illums bolighus, LAKRIDS BY BÜLOW, love collection, Morsdag, Valentines Day
  • Publisert: januar 30, 2024
  • Tekst:

Logg inn