Kjærlighet i hver bit

Kjærlighetskolleksjonen skal få verden til å elske gourmetlakris

Årets mest romantiske høytid er rett rundt hjørnet og kolleksjonen til LAKRIDS BY BÜLOW byr på uimotståelig hjerteformet lakris, dekket av et rosa lag med delikat sjokolade. Til og med for de ivrigste “lakrishaterne” blir det vanskelig å motstå fristelsen.

LAKRIDS BY BÜLOW har som ambisjon og mål å få hele verden til å elske lakris – én gourmetlakris om gangen. Sannheten er at utenfor Norden så er det flere meninger om smaken av lakris, og om den er god eller ikke – litt som holdningene til koriander eller den britiske klassikeren Marmite.

Hva med å gi denne lekre gaven til en du er glad i?

Det er flere gode grunner til at lakris er en velsmakende og romantisk Valentinesgave, eller en hyggelig oppmerksomhet på morsdagen. Med lakris kan en mette både den søte og salte smaken, og er perfekt for en hyggelig kveld sammen.
I år består LOVE-kolleksjonen av favoritten STRAWBERRY & CREAM med søt lakris, hvit myk krem og syrlig jordbærsmak. I tillegg kommer den populære FRUITY CARAMEL, med salt lakris, dulce-sjokolade, tildekket av fruktige solbærnoter.


Med en hyllest til kjærligheten har LOVE-lakrisen en kjerne av hjerteformet lakris gjemt bak det søte ytre. En detalj som bringer glede til lakriselskere og- «hatere».

I Illums Bolighus gastronomi i underetasjen finner du en verden av lakris.  Hvis du er riktig heldig, får du lov å smake 🙂

 

Om LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW er grunnlagt på den danske øya Bornholm i 2007 og er et internasjonalt konfektmerke som tilbyr produkter med en utsøkt kombinasjon av sjokolade og lakris. Med sine fantastiske smakskombinasjoner har LAKRIDS BY BÜLOW på kort tid blitt en favoritt blant danskene. For øyeblikket har LAKRIDS BY BÜLOW butikker i Danmark, Sverige, Norge, Finland, De forente arabiske emirater og Tyskland, og produktene selges hos over 2000 forhandlere i 35 land. Selskapet har opplevd en årlig gjennomsnittlig omsetningsvekst på 17% siden 2015, og hadde en omsetning på 293 millioner danske kroner i 2021.

  • Stikkord: illums bolighus, LAKRIDS BY BÜLOW, Lovelakrids, Morsdag, Valentines Day
  • Publisert: januar 25, 2023
  • Tekst:

Logg inn