Here comes the sun – sommermoten er på plass i Illums Bolighus

HERE COMES THE SUN…

Vi har ventet lenge på de små vårtegnene!

De få minuttene som gjør dagene lengre, de litt lysere morgenene, den mildere vinden og de små knoppene på trærne. Vi gleder oss til å være litt mer ute – vi har ventet lenge, og vi er klar til å møte den nye sesongen. Uten å være overmodige, ser det faktisk også ut til at alt lysner. Solen varmer (litt) når den titter frem, og de mange lagene med fleece, ull og dun kan snart bli erstattet av lettere lag, som gir oss mer frihet til bevegelse.  Det er ingen tvil om at vårfølelsen i Illums Bolighus kommer sigende på.

Utover den interne optimismen og forventingen om at vinteren snart er over,  har Illums Bolighus fashionunivers også tilpasset seg varmere temperaturer.

Under ser du et utvalg av vårens antrekk som du finner i Illums Bolighus. Bildene er tatt av fotograf Joseph Pessar 

Klar for skandinavisk vår!

Selv om vi går varmere temperaturer i møte, er det ikke alltid at man kan stole på den norske våren! Illums Bolighus har funnet frem tips til varmere favoritter, hvis været ikke blir helt som ønsket.  I Illums Bolighus finner du et stort utvalg sjal og tilbehør.

Sjekk også Illums Bolighus smykke-avdeling, med blant annet nyhetene fra Enamel.

Klikk på bildet under, og bli inspirert av Illums Bolighus fashion lookbook!
Husk at du kan finne et større utvalg av de nye vår- og sommerkolleksjonene på nettsiden www.illumsbolighus.no.

  • Stikkord: anledning, design, Elkjøp, gaver, glasmagasinet, illums, kvalitetsprodukter, møbler, oslo, skandinavisk, tradisjoner
  • Publisert: april 8, 2021
  • Tekst:

Logg inn