Vakre smykker fra Enamel

Årets smykketrender finner du i fashionavdelingen i Illums Bolighus. Smykkemerket Enamel lager enkle, vakre og håndlagede smykker. Et tidløst og klassisk valg til garderoben!


Det danske smykkemerket ENAMEL Copenhagen er kjent for sine enkle smykker, der emaljens preg alltid er å finne. Smykkedesignet og eier, Marie Rantzau, designer alle smykker selv og har en lidenskap for de enkle rene linjene, men også en kjærlighet for det sterke uttrykket.

Klassiske smykker
En klassisk vri er alltid tanken bak hvert smykke, som skal gjøre serien unik og tidløs. Samtidig har smykkemerket sesongprodukter som også lever i nåtiden og følger trender. Rimelige priser – uten å gå på kompromiss med kvaliteten – er også viktig for designeren.

Både klassiske, tidløse smykker og mer fargerike sesongsmykker finner du hos Enamel i Illums Bolighus.

Nye trender
Gullsmykker, tykke kjeder, enkle anheng og tynne ringer brukt i kombinasjon, er populært i år. Lag på lag med gullsmykker, kjeder og armbånd er lekkert sammen med en enkel skjorte, t-skjorte eller denim.

Dersom du ønsker å dra på litt mer eller er glad i farger, har også Enamel en rekke smykker med fargerike stener og detaljer som spriter opp smykkegarderoben.

Andre merker
I fashionavdelingen til Illums Bolighus har vi selvsagt en rekke andre moderne og tidløse smykkemerker – fra Georg Jensen til Maria Black. Du finner smykkeavdelingen til Illums Bolighus i første etasje i Glasmagasinet.

Ta gjerne turen innom oss for inspirasjon og tips, vi er behjelpelige med hva enn du måtte lure på!

  • Stikkord: design, enamel, fashion, gullsmykke, håndlagd, kvalitet, ring, smykkeavdeling, smykkedesign, smykker
  • Publisert: oktober 16, 2020
  • Tekst:

Logg inn