Årets sommerkolleksjon fra Lakrids by Bülow

Vi ønsker sommeren velkommen med en eksplosjon av fruktige smaker fra LAKRIDS BY BÜLOW.

Sommerkolleksjonen blir lansert 16. mai og består av to forfriskende smaker, som er den kjente smaken LÆMON og nyheten SOUR STRAWBERRY. Disse og flere, finner du i Illums Bolighus sin gastronomi-avdeling i underetasjen. 

LAKRIDS BY BÜLOW presenterer nå sin sommerkolleksjon for året, en fruktig smaksopplevelse utenom det vanlige. Med en perfekt balanse av søtt og surt, introduseres to spennende smaker, som garanterer sommerfølelse.  Kolleksjonen består av smakene LÆMON og SOUR STRAWBERRY, sammen med SELECTION BOX FRUIT.

I smaken LÆMON kombineres salt lakris med sitron. Lakriskjernen er virvlet inn i hvit sjokolade, fløte og vanilje. En perfekt balanse mellom sødme, syrlighet og salt. Smaken SOUR STRAWBERRY ble testet for første gang i LAKRIDS BY BÜLOWs smakpanel LAKRIDS LOVERS, og toppet raskt listen over mest populære smakkombinasjoner. Smaken av nysankede grønne jordbær sammen med rød lakris, dekket av hvit sjokolade og et sprøtt grønt sukkerlag skaper en syrlig vri.

Formålet med LAKRIDS LOVERS-konseptet er å skape verdens største smakspanel som inviterer alle som vil dele sin kjærlighet til lakris til å delta i produktutviklingen. Smakspanelet er en nøkkelkomponent i LAKRIDS BY BÜLOWs strategi for å komme nærmere forbrukeren.  Konseptet går ut på at LAKRIDS BY BÜLOW lanserer svært begrensede opplag av nye og ikke endelige oppskrifter, samt eksklusive smaker for tilbakemelding. Basert på dette kan disse smakene returnere for bredere distribusjon, enten for permanent eller sesongbasert sortiment.

OM LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW er et internasjonalt konfektmerke som tilbyr produkter basert på innovative kombinasjoner av lakris og sjokolade, grunnlagt på den danske øya Bornholm i juli 2007. Gjennom fantastiske smakskombinasjoner og smakfullt design har LAKRIDS BY BÜLOW på kort tid blitt en av danskene favorittmerker. LAKRIDS BY BÜLOW har for øyeblikket egne butikker i Danmark, Sverige, Norge, Finland, De forente arabiske emirater og Tyskland, og produktene selges gjennom nesten 2 000 forhandlere i 35 land. Som det første konfektselskapet i verden som har gjort dette, har LAKRIDS BY BÜLOW brukt krukker laget av 100 % resirkulert plast siden 2019.

  • Stikkord: illums bolighus, LAKRIDS BY BÜLOW
  • Publisert: mai 8, 2024
  • Tekst:

Logg inn