Aktiviteter og flotte premier i Illums Bolighus under bryllupsmessen

Aktiviteter og konkurranser med flotte premier i Illums Bolighus under bryllupsmessen.

I Illums Bolighus avdelinger skjer det mye under Glasmagasinets bryllupsmesse 5/3.
Her vil du finne mange aktiviteter og konkurranser med flotte premier.

Illums Bolighus tilbyr et bredt sortiment av skandinavisk og internasjonalt design i sine mange avdelinger, som blant annet inneholder tekstiler, interiør, kjøkken og borddekking, belysning, møbler, velvære, fashion og smykker. Ved å opprette gaveliste i Illums Bolighus, kan dere være sikre på at dere får samlet alle deres ønsker på ett sted.

Under bryllupsmessen er det dere og deres gaveliste til bryllupet som står i fokus. Dyktige medarbeidere og representanter fra Illums Bolighus varemerker står klare til å gi dere tips, veiledning og inspirasjon, slik at gavelisten deres både blir innholdsrik og komplett.  Dersom dere oppretter gavelisten i Illums Bolighus denne dagen vil dere også motta en goodiebag med en rekke herlige produkter.

Har du ikke mulighet til å delta på bryllupsmessen? Illums Bolighus tilbyr personlig veiledning etter avtale, slik at dere når som helst kan opprette gavelisten til deres bryllup. Send en epost til:  gavelisten@illumsbolighus.no

Vi anbefaler også alle som har en anledning de skal kjøpe gave til i løpet av sommeren å besøke Illums Bolighus under bryllupsmessen.  Der vil dere finne flere gode messetilbud og få gode gavetips.

AKTIVITETER

Illums Bolighus byr på et fullspekket program med en rekke aktiviteter, konkurranser og inspirasjon under Glasmagasinets bryllupsmesse – alt for å sørge for at den store bryllupsdagen blir komplett.  De byr på inspirerende bryllupsutstillinger i vinduer og avdelinger, og setter den rette stemningen for bryllupsmessen.

Programmet for dagen inneholder blant annet:

∙ Brudeshow i regi av Mitt Alt Wedding Fairs.
∙ Nyt deilige smaksprøver i våre avdelinger.
∙ Mesterkonditor Pascal Dupuy fra Pascal Konditori serverer lekre desserter.
∙ En fittingekspert fra Triumph gir veiledning i vår undertøysavdeling.
∙ Gründerne bak Dr. Ankerstjerne utfører hudanalyse i velværeavdelingen.
∙ Møt representanter fra våre varemerker, som deler av sin kunnskap.
∙ Delta i våre konkurranser og vinn flotte premier.

Se alle konkurransene og les hele programmet for bryllupsmessen i Illums Bolighus ved å klikke på linken her:
VELKOMMEN TIL BRYLLUPSMESSE I ILLUMS BOLIGHUS

 

LES OGSÅ:

  • Stikkord: borddekking, bryllupsgaver, Bryllupsmesse, fashion, gaveliste, gaver, illums bolighus, interiør, kjøkkenutstyr, tekstiler, undertøy, velvære
  • Publisert: februar 22, 2022
  • Tekst:

Logg inn