Vi vil gjerne ha besøk av deg! Les mer om våre handletips og rutiner for smittevern.

Glasmagasinet er opptatt av at alle skal føle seg trygge. Derfor ber vi dere om å holde god avstand, bruke munnbind og ikke besøke oss dersom du har symptomer på influensa.
Vi har satt opp noen handletips til deg. Vi vil jo aller helst ha deg på besøk, og ber deg lese igjennom våre gode råd for en tryggere handel:

 

  • BRUK HELE ÅPNINGSTIDEN.

Glasmagasinet holder åpent kl. 10 – 19 på hverdager og 10 – 18 på lørdager. Nå for tiden, er det minst kunder i senteret på morgenen mellom kl. 10 og 11 og på ettermiddagen mellom kl. 16 og 19.  Da kan det være en god idé å legge handleturen til dette tidspunktet dersom du ønsker å handle i roligere omgivelser.  Bruk hverdagene – det er alltid mest mennesker hos oss på lørdager mellom kl. 13 og 16. Vi holder åpent til kl. 19 for at du skal få tid til å gjøre unna din handletur etter arbeidstid.

 

  • BOOK HANDLETID I VÅRE BUTIKKER.

Noen er spesielt utsatt, og noen av våre butikker tilbyr kunder å handle utenom ordinær åpningstid ved å gjøre en egen avtale med butikken. Se oversikt over våre butikker her: https://www.glasmagasinet.no/butikkerservering/.

 

  • HANDLE VIA TELEFON ELLER VIDEOSAMTALE OG BETAL MED VIPPS.

Flere av våre butikker tilbyr hjelp via videosamtale. Ta kontakt med de enkelte butikker for å booke en avtale.  Du kan også betale med Vipps i flere av våre butikker.

 

  • KLIKK OG HENT.

Handle via butikkenes nettsider og hent i butikken i Glasmagasinet. Ansatte kan også møte deg med varene i døren dersom du av en eller annen grunn ikke kan komme inn.

 

 

 

  • Publisert: februar 18, 2021
  • Tekst:

Logg inn