Tilbake til hverdagen

Høsten er en god anledning til å få inspirasjon og gi seg selv en ny start. Ærverdige Glasmagsinet i Oslo sentrum har alt du trenger og mer til for å kickstarte neste sesong.

 

Enten du jubler eller sukker over at høsten snart er her, så byr en ny sesong på muligheten til en frisk start og gir deg samtidig en unskyldning til å kjøpe noe du ønsker deg. Kanksje venter studiestart rundt neste sving og du trenger en ny laptop, eller det frister med et nytt jobbantrekk? Og glem ikke hvor deilig det er å komme hjem etter en lang dag og legge seg i nytt sengetøy eller krype under et varmt pledd i sofaen.

 

Ny start med ny garderobe

Høsten er en god anledning til å gi garderoben et lite løft. Møt jobbhverdagen med et nytt antrekk, frisk opp stilen med en ny blazer eller sett prikken over i-en med en fin veske. I Illums finner du garantert noe som faller i smak og som får deg til å føle deg vel selv i en travel hverdag.

 

Finn stilen hos Illums

Tote bagen fra Decandent er både romslig og lett, her får du enkelt plass til en laptop på 15 tommer, kr. 6100,-,. Vesken er i skinn og fås i flere utførelser slik at du lett kan finne en som passer din stil.

En vakker bluse frisker opp jobbantrekket og kan også brukes til finere anledninger. Blusen fra Bruuns Bazaar har en løs og behagelig passform og kommer med en avtagbar undertrøye, kr. 1899,-.

Kombiner Alaska Pocket Jacket fra Designers, Remix med det matchende skjørtet, eller sett sammen ditt eget antrekk med jeans eller skjørt. Jakke kr. 3399,- skjørt kr 1799,-.

Slim fit-skjorte med vakkert blomstermønster, kr. 1599,- eller en myk og behagelig Suede Touch skjorte, kr. 1999,- kan kombineres med Slim fit jeans i stretchy materiale, kr 1799,- for å få det perfekte jobbantrekket. Alle antrekk fra Sand.

Bli klar til studiestart

Møt høstens studier med teknikken på plass. Elkjøp har alt du trenger til studiestart, enten det er en ny PC, mobiltelefon eller andre praktiske dupeditter som hjeper deg i en hektisk studiehverdag. Skal du ha PC eller Mac? På Elkjøp har de fagkunnskapen som trengs for å veilede og gi gode råd om hva som passer best akkurat for deg.

Studiestart på Elkjøp

Lenovo IdeaPad Slim 3 bærbar PC har 11,1-timers batteriliv, slik at du kan være på farten uten å bekymre deg over å gå tom for strøm, kr 7495,-.

Lenovo LOQ 15,6″ er en bærbar gaming-PC som har en kraftig 12. gen Intel-prosessor og Nvidia-grafikk som sørger for ytelse i toppklassen, kr 10 495,-.

MacBook Pro 13 M2 2022 er for profesjonelle brukere og leveres med Retina-skjerm med True Tone-balansering, støtte for bredt P3-fargespekter og ekstremt høy lysstyrke, kr 18 990,-.

Utvid antall tilkoblingsmuligheter på din PC eller Macbook med Unisynk 3-Port USB-C hub. Den lar deg koble til HDMI, USB-C og USB-A, kr 499,-.

 

Lune tekstiler og SPA-følelse hjemme

Ønsk høsten velkommen med myke og lune tekstiler fra Bellas Hus og nyt følelsen av å legge deg i nytt sengetøy eller å krype opp i godstolen med et mykt og varmt lammeullspledd. Og hvem sier at du ikke kan få SPA-følelse hjemme? Bellas Hus har en ny SPA-kollekasjon som gir deg luksusfølelsen hjemme på ditt eget bad, og som også er perfekte som vertinnegaver.

 

Mykt og velduftende fra Bellas Hus

 

Sengetøy fra Bellas Hus er mykt og luksuriøst og er laget av 100 prosent økologisk bommullspercale. Dynetrekk 140×200 kr. 1 195,-, putevar kr 395,-. Varmt og stilrent lammeullspledd med frynser i 100 prosent lammeull, kr. 2155,-. Pleddet finnes i flere vakre farger.

 

  • Publisert: august 16, 2023
  • Tekst:

Logg inn