Takk den som fortjener det

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og det kan være at det er noen som trenger en oppmerksomhet etter en god innsats. Om det så er en fotballtrener, en lærer som har gjort en god innsats, eller den hjelpsomme naboen din

Her i Glasmagasinet er det alltid mange gode alternativ til en slik gave eller oppmerksomhet. Så om du ikke er helt sikker på hva du skal kjøpe, eller bare trenger litt inspirasjon – bare fortsett å lese her. Vi har slått våre kloke hoder sammen for å finne et knippe gode gavealternativ til deg – slik at du ikke trenger å gruble så mye på egenhånd 

Vi har helt sikkert noe som kan passe den mest kresne gavemottaker. Om du ikke finner det i denne artikkelen, er det bare å spørre etter tips fra våre flinke ansatte i Glasmagasinet 😉.

Hollywood Pantone Tumbler 

Disse superpopulære termokoppene som du finner hos Sunkost kommer i en rekke freshe farger, og holder drikken din varm – eller kald – i opptil åtte timer.
Perfekt om man skal holde varmen på et treningsfelt for eksempel. 

 

Apollo Salt & Pepper fra Jonathan Adler 

Et par stilige og litt annerledes salt og pepperbøsser er en original og kreativ gave. Disse finner du i Bellas Hus, og lover at de skal “Blast dinner into another dimension”.

Pulp parfyme fra Byredo

Det svenske beautymerket  Byredo har en rekke spennende produkter blant annet parfymen PULP som beskrives som en internasjonal fruktkurv. Her står kjente dufter som bergamott, sedertre og fiken i høysete. Du finner disse og mange andre deilige dufter til både lærere og lærerinner hos Kicks.

 

Trådløse hodetelefoner JBL 

Hos Elkjøp kan du plukke med deg et par trådløse hodetelefoner. Et produkt som mange mener omtrent er like viktig som smarttelefonen. Det å gi noen umiddelbart muligheten til å stenge verden ute og sette på favorittspillelisten sin, skal man ikke kimse av.  Hva med et noise canselling headset til lærer Ingeborg?

Lakris fra Lakrids by Bülow 

En klassiker på gavefronten er de spennende og velsmakene lakrisene som Lakrids By Bülow disker opp med. Her finner du en rekke forskjellige og kreative smaker som kan omvende til og med den største lakrisskeptikeren der ute. 

 

Øredobber fra Opro 

En skikkelig fin og omtenksom – og ikke minst kortreist – gave er disse øredobbene fra Opro. De er håndlaget med kjærlighet og tålmodighet fra sitt verksted i Oslo.

Her har du en god samling gavetips du kan plukke opp til enhver anledning eller mottaker – om så det er en pappa, fotballtrener, lærer, nabo, kone eller kollega.

Egenpleie

Har du kanskje en kollega som fortjener en påskjønnelse? Da vil vi anbefale et gavekort på en deilig behandling hos den nyåpnede hudpleiesalongen Olio (les mer her). Adam og Eva frisør tilbyr også deilig hodebunnsmassasje.

  • Publisert: mai 31, 2024
  • Tekst:

Logg inn