Sunkost har åpnet i Glasmagasinet

Sunkost er det nyeste tilskuddet her hos oss i Glasmagasinet. Butikken har allerede åpnet dørene og står klar til å ønske helse- og velværefokuserte kunder velkommen – samt alle andre.

Sunkost, Norges eldste helsekostkjede, har i over 30 år fokusert på naturlig helse, trening og velvære. Som spesialister på helsekost og personlig velvære tilbyr Sunkost det beste utvalget av utprøvde og kvalitetskontrollerte produkter. I Sunkosts butikker finner du et rikt utvalg av vitaminer, mineraler, antioksidanter, naturlige hudpleieprodukter, andre produkter for spesifikke behov samt sunn mat og drikke.

Vi tok en prat med butikksjef, Charlotte Cawallin, for å høre hvordan åpningen har gått. «Vi overtok lokalene for noen uker siden og startet umiddelbart med bygging og varelevering for å rekke åpningsdatoen. Det har vært hektisk med lange dager, men da gardinene ble trukket til side og butikken offisielt åpnet, kjente jeg på en enorm stolthet og følte at alt strevet var verdt det,» sier Charlotte.

Hun forteller videre at selv om prosessen med åpningen gikk fort, følte hun seg umiddelbart hjemme i Glasmagasinet. «Vi har stått bak kulissene og hørt livet fra senteret, og har følt oss svært velkomne av alle. Det er virkelig en fantastisk samling mennesker som jobber her i Glasmagasinet, og vi har blitt tatt imot med åpne armer. Vi ser frem til å bli bedre kjent med alle her.»

 

Spennende åpningstilbud

Sunkost frister med en rekke spennende åpningstilbud i butikken. Blant annet er Tumblerflasker, Weleda hudpleieprodukter og en egenprodusert betakaroten på tilbud.

Vi er nødt til å snakke om nøtter

En av de første tingene som møter deg når du besøker Sunkost i Glasmagasinet, er den store veggen fylt med forskjellige typer nøtter. Nøtter er et viktig produkt for Sunkost, og her kan du finne alle slags typer du kan tenke deg. «Vi har økologiske nøtter, rene nøtter og nøtter med smakstilsetning – praktisk talt alt du kan forestille deg. Vi selger mye av de helt rene nøttene, som valnøtter og cashewnøtter, som passer til nesten alt. Personlig er jeg veldig glad i valnøtter med lønnesirup og chili, de er utrolig lette å bli glad i,» sier Charlotte med et smil.

Sunn snacks hos Sunkost

Som en helsekostbutikk har Sunkost mange andre spennende produkter utover de velsmakende nøttene. «Vi tilbyr et bredt utvalg av gode sjokolader som ikke er tilsatt sukker eller kunstige søtningsstoffer. Dette inkluderer en rekke svært populære sjokoladeplater. I tillegg har vi forskjellige typer vaffel- og pannekakemikser samt andre kvalitetsingredienser til matlaging som kan tilpasses individuelle ønsker.»

Om du ikke er kjent med Sunkost eller helsekostbutikker generelt, eller kanskje er usikker på hva du ser etter, er Charlotte og hennes team gode veiledere og rådgivere. Om du har spørsmål om produkter eller helsekost generelt, står de klare til å hjelpe alle kunder.

  • Publisert: april 15, 2024
  • Tekst:

Logg inn