Sov godt med Bellas Hus

Egyptisk bomull, flanell, satin og silke. Mulighetene er mange på soverommet. Men hva skal man velge av sengetøy, og når skal man velge hva? Bellas Hus kan gi deg noen av svarene.

Bellas Hus’ filosofi er at ethvert rom forteller sin unike historie, med et ønske om at vakkert interiør av god kvalitet skal være tilgjengelig for alle. Her skal du finne inspirasjon og ideer til hjemmet, uansett budsjett. Og det gjelder også når vi snakker om sengetøy til soverommet.

Elin Thorsen, som jobber hos Bellas Hus i Glasmagasinet, sier det er mye man kan gjøre for å tilrettelegge for en god natts søvn.

– Det kan være verdt å unne seg litt hverdagsluksus ved å investere i et godt sengetøy man kan svøpe seg inn i. Enten det er crispy percale eller silkemyk sateng. Og et godt laken er et «must»! Vi selger blant annet mye av «konvoluttlaken». Disse har en passform som gjør at de sitter ekstra godt på madrassen

Bellas Hus fører en rekke internasjonale og populære merker som Missoni, Jonathan Adler og Ralph Lauren. Og når det kommer til sengetøy, har forhandleren også sin helt egen kolleksjon.

– Vi er så heldige som har våre egne sengetøyskolleksjoner med høy kvalitet til gode priser, forteller Thorsen. Disse blir produsert i Portugal. Vi produserer Flanell til vinterhalvåret og Lin til sommerhalvåret. I tillegg er Mille Notti et populært merke hvor man virkelig får kjenne på hotellfølelsen i sengetøyet.

Men nå når vinteren er forbi og det går mot varmere tider, er det gjerne tid for å gjøre noen grep også på soverommet.

– Nå når det er varmere i været vil vi ha mer svalende tekstiler, for eksempel bomulls Percale som føles både sval og «crispy», sier Thorsen. Vi vil ha lysere og freshe farger, og vi vil ha naturlige materialer som for eksempel Lin som puster og er fuktabsorberende.

Thorsen legger til at lysere tider ikke alltid er like fordelaktig på soverommet.

– Vi kan da anbefale behagelige øyemasker i Mulburrysilke, så kan du være sikker på at du får skjønnhetssøvnen din også på våren og sommeren.

I tillegg til et bredt sortiment sengetøy, har Bellas også en rekke andre produkter som kan skape en god atmosfære på soverommet.

– Vi har blant annet forskjellige diffusere med deilige dufter, duftlys og fargerike morgenkåper fra Missoni Home, sier Thorsen. Hos oss finner du også frokostbrett hvis man vil ha lange helgefrokoster i sengen, så jeg vil si at Bellas Hus har det du trenger for en god natts søvn – men også det lille ekstra.

  • Stikkord: Bellas, glasmagasinet, laken, natt, sateng, satin, sengetøy, silke, sommer, søvn
  • Publisert: april 4, 2022
  • Tekst:

Logg inn