Søt smak av sommer med Lakrids by Bülow

 

Denne sommeren bringer det danske konfektmerket tilbake fruktige smaker, som vil ta deg rett til hjertet av Middelhavet.

LAKRIDS BY BÜLOW forener to av sine populære fruktige smaker for å lage blandingen MIXED SUMMER. Ved å kombinere BPASSION FRUIT og MELLOW YELLOW LÆMON, tilbyr den blandede krukken med sjokoladebelagt lakris den søte og forfriskende smaken som vi lengter etter på en varm sommerdag.

Det danske konfektmerket har laget en unik kombinasjon av salt lakris, frisk sommerfrukt og overbærende hvit sjokolade som har som mål å frakte deg rett til
sola. Med en vakker balanse av søte, salte og friske smaker, er MIXED SUMMER satt til å friste smaksløkene denne sommeren. MELLOW YELLOW LÆMON – Nyt en unik kombinasjon av salt lakris og en av naturens ferskeste frukter – sitron. Lakriskjernen er rullet i saftig hvit sjokolade, fløte og vanilje for å sikre den perfekte balansen mellom sødme, syrlighet og salt. I 2021 holdt LAKRIDS BY BÜLOW en konkurranse som ga en heldig vinner sjansen til å skape sin ultimate drømmesmak. Kombinasjonen av sitron og lakris er derfor inspirert av vinnerens forslag, lemon custard! B-PASSION FRUIT – Den søte lakrisen er dekket av et generøst lag med hvit sjokolade og pasjonsfrukt. Syrligheten til pasjonsfrukten blandes med sødmen til sjokoladen for å skape den perfekte smaken. De søte og sure lakrisbitene avsluttes deretter med et delikat, knasende sukkerskall utenpå. 100 % resirkulert plast siden 2019.

Som med alle LAKRIDS BY BÜLOW-produkter, har MIXED SUMMER blitt laget med bærekraft i tankene. LAKRIDS BY BÜLOW er det første konfektselskapet i verden
som gjorde det og de har brukt krukker i 100 % resirkulert plast siden 2019. De produserer fortsatt alle sine lakrisprodukter i København, og er stolte av å kunngjøre at siden 2020 har fabrikken blitt drevet på 100 % grønn energi.

Disse deilige produktene finner du i Illums Bolighus.

Om LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW ble grunnlagt på den danske øya Bornholm i 2007 og er et internasjonalt konfektmerke som tilbyr produkter med en utsøkt kombinasjon av sjokolade og lakris. Med sine fantastiske smakskombinasjoner har LAKRIDS BY BÜLOW på kort tid blitt en favoritt blant danskene. For øyeblikket har LAKRIDS BY BÜLOW butikker i Danmark, Sverige, Norge, Finland, England, De forente arabiske emirater og Tyskland, og produktene selges hos over 2000 forhandlere i 35 land. Selskapet har opplevd en årlig gjennomsnittlig omsetningsvekst på 17 % siden 2015, og hadde en omsetning på 293 millioner danske kroner i 2021.

Om #ShareItWithAHater

Den 12.oktober 2021 lanserte LAKRIDS BY BÜLOW #ShareItWithAHater som er verdens største testkampanje. Kampanjen fremhever selskapets visjon om å få hele verden til å elske lakris.  LAKRIDS BY BÜLOW vil tilby hvem som helst en gratis prøve av lakrisen slik at de kan dele ut lakrisen til en som hater lakris. Det som antas å være verdens største prøvetaking skal ifølge beregninger få 84 % av verdens befolkning til å bli lakriselskere på…. 412 år og 292 dager, www.wemaketheworldloveliquorice.com

  • Stikkord: illums bolighus, LAKRIDS BY BÜLOW, lakris, sommergodt
  • Publisert: mai 29, 2023
  • Tekst:

Logg inn