Slå ut håret med Adam og Eva i Glasmagasinet

Vi gratulerer Norges mest innovative og prisvinnende frisørbedrift.

I Glasmagasinets 1.etasje finner du Adam og Eva – frisørsalongen som revolusjonerte norsk hårmote og tok Norge med storm da de åpnet for 50 år siden. I år feirer de gulljubileum og et halvt århundre med kreativitet og kvalitet.

Adam og Eva Glasmagasinet tilbyr både drop-in og booking. Salongen er ekspert
på alt innen hår; fra klipp og styling til skjegg, farging, striper, bryn og vipper.

27 salonger

Adam og Evas eksklusive salong i Glasmagasinet er unik i stil og innredning, slik hver av Adam og Evas 27 salonger rundt om i landet er. Hver salong skreddersys og tilpasses atmosfæren, miljøet og beliggenheten den er i.

– Hver salong har sin personlighet og er unik i stil og atmosfære. Vi tilpasser oss miljøet rundt hver salong for å møte kundene våre på en autentisk måte, sier Adam og Eva-gründer Øistein Bjørndal. -Vi legger ned mye arbeid i fornyelse av salongene og finspisse velværeopplevelsen.

 

En institusjon i Norge

Adam og Eva har en helt spesiell plass i norsk hårmotes historie. Da Øistein Bjørndal åpnet dørene til den aller første salongen i NAF-huset i Oslo, brøt han med alle normer:

–Den gangen var herre- og kvinnesalonger adskilt. Frisørene gikk i hvite frakker, og det var lite fokus på fagkompetanse.

Adam og Eva-gründer Øistein Bjørndalen er fortsatt aktiv i Adam og Eva.

Erobret Norge med saks og kam

Med bakgrunn fra kurs og studier hos guruer som Vidal Sassoon og Trevor Sorbie i London, revolusjonerte Øistein frisørbransjen i Norge – moderniserte og profesjonaliserte det.

–Adam og Eva representerte noe helt nytt den gangen, sier Øistein. Vi gjorde ikke forskjell på kvinner og menn. Vi var unge og annerledes. Salongene var stilige med kult interiør som skilte seg ut. Og så spilte vi musikk over høyttaleren! Men først og fremst hadde vi fokus på fag: hårteknikker og -mote, kreativitet og kvalitet. Og det merket kundene.

– Å være innovative på 1970-tallet, betyr noe annet i dag. Det gjelder å ha fingeren på pulsen! Vi lanserte Adam og Eva med rock på høyttaleren og ble ikke bare raskt kjent for de nye klippeteknikkene – vi ble et hipt knutepunkt.

Adam og Evas stylister og frisører har jobbet med store navn i motebransjen og stått for hårdesign under moteukene i Oslo, København, New York og Paris.

 

Hårete mål er en selvfølge

Adam og Eva har ledet an i frisørverdenen siden de åpnet sin første salong, og er landets mest landets mest prisvinnende frisørbedrift. Øistein mener det skyldes at de legger stor vekt på utdanning og utvikling av frisørene.

– Det er viktig å være ambisiøse, sier han. Utvikling er kjempeviktig for å opprettholde et høyt kvalitetsnivå. Det er vi kjent for, og det skal vi fortsette å være.

-Vi er stolte av å være landets mest prisvinnende frisørbedrift, og vi legger stor vekt på utdanning og utvikling av profesjonelle frisører. Dette er nøkkelen til å opprettholde det høye kvalitetsnivået vi er kjent for.

  • Publisert: oktober 19, 2023
  • Tekst:

Logg inn