Pixel-telefoner fra Google er endelig i Norge!

Vi presenterer Pixel-smarttelefonen fra Google. I samarbeid med Google, er Elkjøp et av de første selskapene som selger Pixel-telefonen. Her kan du lese mer om hvorfor du bør kjøpe den nyeste Pixel 7 eller Pixel 7 Pro, og hvordan du best bruker og tar vare på dem.  Lanseringsdato er 13. oktober! Bli med på lanseringsfesten 13. – 15. oktober!

Elkjøp i Glasmagasinet

Hvilken pixel skal du velge?

Pixel 6a
Pixel 6a er en rimeligere telefon fra Google som tilpasser seg til deg. Den er drevet av Google Tensor, slik at den er både superrask og sikker. Batteriet varer i opptil 72 timer med Extreme Battery Saver. Pixel-kameraet fanger øyeblikket akkurat slik du opplevde det, og med Titan M2-sikkerhet™ får du innebygd beskyttelse.
Kjøp Pixel 6a her

Pixel 7
Pixel 7 er med Google Tensor G2 rask og sikker, med utrolig batterilevetid og det avanserte Pixel-kameraet. Ta lekre og virkelighetstro bilder med Real Tone og imponerende video med filmaktig uskarphet. Og med Titan M2-sikkerhetsbrikken og innebygd VPN bidrar Pixel til å beskytte de personlige dataene dine.
Kjøp Pixel 7 her

Pixel 7 Pro
Pixel 7 Pro er Googles mest komplette telefon. Med Google Tensor G2 er den rask og sikker, med en imponerende skjerm og utrolig batterilevetid. Det hittil beste Pixelkameraet omfatter en telelinse og funksjoner på proffnivå – blant annet Makrofokus. Og med den TitanM2-sikkerhetsbrikken og et innebygd VPN bidrar Pixel til å beskytte de personlige dataene dine.

Hvorfor velge Google Pixel 7 eller Google Pixel 7 Pro?

Elkjøp gir deg 5 gode grunner til hvorfor du bør kjøpe de nye Pixel-telefonene fra Google:

Kamera
Pixel 7-kameraet har høyoppløselig zoom, slik at du kan ta superskarpe nærbilder uten en ekstra telelinse. Pixel 7-kameraet tar opp video med sterkere, mer levende farger og flere detaljer med høyere kontrast. Og med cinematisk uskarphet kan du lage videoer i kinokvalitet. De tre baksidekameraene på Pixel 7 Pro inkluderer en telelinse med 5x zoom. Den oppgraderte ultravidvinkellinsen med autofokus støtter også Makrofokus som hever frem de minste detaljene og gir fantastiske bilder av f.eks. regndråper, snøflak, kronblader eller et gresstrå.

Magic Eraser
Få forstyrrelser til å forsvinne på magisk vis. Med Magisk viskelær i Google Foto kan du enkelt fjerne linselus og andre uønskede elementer. Du kan også endre fargen og lysstyrken på ting, slik at de passer perfekt inn.

Batteritid
Batteriet til Pixel kan vare i mer enn 24 timer. Slår du på Ekstrem batterisparing, kan batteriet vare i opptil 72 timer. Og Pixel-enheten lader dessuten lynraskt.

Rask, trygg og sikker
Google Tensor-brikken er designet av Google, spesielt for Pixel – noe som gjør Pixel rask, smart og sikker.  Google Tensor-sikkerhetskjernen og Titan M2-brikken gjør Pixel mer motstandsdyktig mot angrep. Pixel blir dessuten bare bedre og bedre. Med noen måneders mellomrom får Pixel-telefonen automatiske programvareoppdateringer som inneholder nye funksjoner samt triks og tips.

Live Translation
Oversett språk i sanntid. Med direkteoversetting-funksjonen kan du oversette samtaler ansikt til ansikt på 48 språk og oversette menyer med kameraet. Du kan også oversette meldinger i sanntid.

Navigering

Du kan navigere raskt på Pixel-mobilen med bevegelser, eller stille inn telefonen til å bruke 3-knappers navigasjon.

Gå hjem: Sveip opp fra bunnen av skjermen for å raskt komme tilbake til startskjermen fra en hvilken som helst åpen app.

Tips : Hvis du vil endre navigasjonen til 3 knapper, går du til Innstillinger-appen > System > Bevegelser > Systemnavigasjon > 3-knappers navigasjon.

Bytt apper: For å bytte mellom åpne apper, sveip fra venstre til høyre nederst på skjermen.

Gå tilbake: For å gå tilbake til en tidligere side eller app, sveip fra venstre eller høyre kant av skjermen.

Se alle åpne apper: For å se alle åpne apper, sveiper du opp fra bunnen av skjermen og holder ned. Sveip deretter til venstre eller høyre, og trykk på appen du vil åpne.

 

  • Publisert: oktober 10, 2022
  • Tekst:

Logg inn