Når livet gir deg sitroner – kombiner med lakris!

Det danske gourmetlakris-konfektmerket LAKRIDS BY BÜLOW lanserer ny smak i limited edition for sommeren, LÆMON – MELLOW YELLOW!

 Ettersom dagene blir lengre og varmere, bringer den nye LÆMON-smaken en forfriskende sommerfølelse med sin sitrus og søte lakriskjerne. Akkurat i tide til den skiftende sesongen, har det danske konfektmerket laget en ny fruktig gourmetlakris: LÆMON – MELLOW YELLOW. Denne limited edition-serien vil være tilgjengelig i et begrenset antall i Illums Bolighus fra og med 12. mai.

Ta deg til Middelhavet med den lokkende aromaen av LÆMON’s friskhet og sødme. Den garanterer å bringe både glede og solskinn med sin nydelige smak og gule tone. Med røtter i dansk håndverk, kombinerer LÆMON – MELLOW YELLOW

Sitrusfrukten med sitt eget spesielle og nordiske preg. Den tilbyr en unik blanding av salt lakris og en av naturens friskeste frukter. Med en lakriskjerne dekket av saftig hvit sjokolade, fløte og vanilje, har den begrensede limited edition-smaken den perfekte balansen mellom sødme, syrlighet og salt. Den unike oppskriften bak LÆMON – MELLOW YELLOW er nøye utviklet av LAKRIDS BY BÜLOW og testet i samarbeid med deres LAKRIDS LOVERS smakspanel.

For en ekstra nytelse av naturens mest kjærlige frukter, prøv MIXED. LAKRIDS BY BÜLOW har smeltet sammen den sesongbaserte limited edition, LÆMON – MELLOW YELLOW, med populær smak B – PASSION FRUIT i en blandet boks som lar deg smake både sitrus og fruktige smaker sammen.

 

LAKRIDS BY BÜLOW ble grunnlagt av Johan Bülow på Bornholm 7. juli 2007, men har i dag produksjon i Hvidovre. Originale smakskombinasjoner og et vakkert design gjør at LAKRIDS BY BÜLOW på kort tid har blitt et av nordmenns favorittkonfektmerker. LAKRIDS BY BÜLOW har i dag egne konseptbutikker i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og De forente arabiske emirater, og gourmetlakrisen selges hos mer enn 2000 forhandlere i 25 land og online på www.lakridsbybulow.com. Siden 2015 har selskapet opplevd en årlig gjennomsnittlig inntekstvekst på 17 prosent, og hadde i 2020 en omsetning på 256 millioner DKK. Som første konfektmerket i verden har LAKRIDS BY BÜLOW siden 2019 brukt bøtter i 100 % resirkulert PET-plast.

 

  • Publisert: mai 12, 2022
  • Tekst:

Logg inn