Lune tekstiler og spafølelse fra Bellas Hus

Ønsk høsten velkommen med myke og lune tekstiler fra Bellas Hus og nyt følelsen av å legge deg i nytt sengetøy eller å krype opp i godstolen med et mykt og varmt lammeullspledd. Og hvem sier at du ikke kan få SPA-følelse hjemme? Bellas Hus har en ny SPA-kolleksjon som gir deg luksusfølelsen hjemme på ditt eget bad, og som også er perfekte som vertinnegaver.

Mykt og velduftende fra Bellas Hus

Sengetøy fra Bellas Hus er mykt og luksuriøst og er laget av 100 prosent økologisk bommullspercale. Dynetrekk 140×200 kr. 1 195,-, putevar kr 395,-. Varmt og stilrent lammeullspledd med frynser i 100 prosent lammeull, kr. 2155,-. Pleddet finnes i flere vakre farger.

Økologisk Sengetøy

Sengetøyet i bomullspercale og bomullssateng til Bellas Hus relanseres og er nå blitt GOTS-sertifisert, som betyr at det er blitt 100% økologisk. Du kan både være sikker på at produktet er produsert av økologiske materialer og at bærekraft har vært i fokus gjennom hele prosessen.

GOTS står for Global Organic Textile Standard og er den mest omfattende og internasjonalt anerkjente standarden innenfor tekstilindustrien. Sertifiseringen sørger for full gjennomsiktighet i alle ledd av produksjonen.

 

Ortigia bringer eksklusive produkter fra Sicilia hjem til deg for å tilføre hjemmet ditt luksuriøse dufter fra det sørlige Italia. Ortigia har laget et utvalg av parfymeoljer, håndsåper, håndkremer, diffusere og gaveesker, Alle produkter fra Ortigia har parfyme fra kun naturlige oljer og planter, og bringer inn elementer av barokk og orientalsk påvirkning av øya Sicilia. Hos Bellas Hus finner du seriene Ambra Nera, Fico D’India, Florio og Zagara duftene.

  • Publisert: oktober 11, 2023
  • Tekst:

Logg inn