Kylie Jenner+Kicks=sant!

Gjør deg klar for lanseringen av Kylie Cosmetics & Kylie Skin! Serien blir å finne i utvalgte butikker og online i Skandinavia fra og med 30. september, og i Norge blir den lansert eksklusivt hos KICKS.

Stor lansering

Denne lanseringen er første gang Kylie Cosmetics er tilgjengelig i butikk og på nett (B&M & E-COM) på det nordiske markedet. KICKS forventer at Kylie skal bli den største lanseringen innen kosmetikk og hudpleie i 2021, hvorav begge kategoriene skal rangeres innen topp 10.

Produktene

KICKS Glasmagasinet tilbyr produkter fra Kylie Cosmetics & Kylie Skin slik at kunden enkelt skal kunne gjenskape Kylies favoritt looks. Dette inkluderer det ikoniske produktet “Matte Lip Kit”. Flere av hennes «must haves» er også inkludert, blant annet Kylighter, Face Moisturizer og Eye Cream.  Ta turen innom butikken og se hele utvalget.

Alle produktene er fri for gluten, parabener og sulfater, de er veganske, og ikke testet på dyr.

 

Kylie og kosmetikk

Kylie Jenner er en av verdens største personligheter på sosiale medier, og har til sammen over 300 millioner følgere. I tillegg er hun en av verdens yngste milliardærer. I 2015 hun makeup-industrien med storm da hun lanserte sine Lip Kits. Dette var en kolleksjon med 3 liquid lipsticks med matchende lip liner. Siden da har Kylie fortsatt å ekspandere, og utviklet også en egen hudpleielinje som har vokst ved siden av makeupkolleksjonen. Alle produktene er formulert med nøye utvalgte ingredienser som bidrar til å forbedre og vedlikeholde huden.

Kylie Jenner uttrykker selv om «KYLIE CLEAN»:
– Da jeg utviklet Kylie Cosmetics og Kylie Skin var det viktig for meg at alle ingrediensene vi brukte var rene og trygge for huden. Jeg satte denne standarden for hele merket. Alle formulaene er designet med ingredienser som sikrer en riktig balanse mellom effektive, rene og ansvarlige produkter. Dette inkluderer et par ekstra ingredienser som er ekstra effektive for huden.

Velkommen til en eksklusiv lansering hos KICKS i Glasmagasinet. Ta turen innom Stortorvet, og bli en av de første som tar i bruk den flotte serien fra Kylie Jenner!

  • Stikkord: cosmetics, glasmagasinet, hudlpleie, Jenner, Kicks, kosmetikk, Kylie, makeup, skin
  • Publisert: september 29, 2021
  • Tekst:

Logg inn