Ja, vi elsker mai!

Lysere, varmere og lengre dager. Skyfri himmel og fuglekvitter. Endelig er det vår igjen! Gressplener rakes og klippes, hekker stusses, hagemøbler skal frem, og båter skal på vannet. Vi møter på naboer vi ikke har sett på månedsvis, og hverdagene er fulle av energi og god stemning. Mai markerer for alvor starten på sommeren og en utendørssesong med lange sommernetter, hyggelige grillkvelder, pledd i parken og middager under åpen himmel.

Mai er også en måned med mange fridager, og festdager. I tillegg til 17. mai, står både konfirmasjoner og bryllup i kø. Anledningene er mange til å glede seg og pynte seg, gå på gavejakt og invitere til fest og middag.

Vårstemning hos Glasmagasinet

Våren kommer også i form av spennende nyheter, og nå er butikkene våre fulle av vårens nyheter. For de aller fleste anledninger i mai, finnes det løsninger hos Glasmagasinet. I våre butikker finner du gavene til de helt spesielle anledningene, og de helt spesielle gavene for mindre anledninger. Er du på jakt etter kakefat eller servietter, har vi en spennende tilbehørsmeny til både fest- og hverdagsbordet. Eller kanskje trenger du nye bunadssko? Eller en kurv til pikniken? Hos Glasmagasinet kan vi oppfylle de fleste ønsker og behov.

Vårnyheter til uteplassen

Vil du gi uteplass og hagemøbler et vårløft, finner du et stort utvalg flotte tekstiler som frisker opp og fornyer hos Bellas Hus og Illums bolighus. Her kan du – mildt sagt – fråtse i en mengde tekstiler, puter og pledd i arger og design som setter prikken over i`en. Du kan også tjuvstarte den grønne sesongen med et nydelig utvalg grønne, frodige planter og flotte utepotter- og kasser fra Illums Bolighus.

Dekk sommerbordet

Enten det er 17.mai-bordet som skal dekkes eller vennegjengen som skal samles, finner du alle ingredienser til et hyggelig og stilsikkert middagsbord hos i Glasmagasinet. Med det store og varierte utvalget av interiør hos Bellas Hus og Illums bolighus, er det både enkelt og gøy å kle bordet med servietter, servise, glass og bestikk eller bordbrikker og duker tilpasset anledningen.

Tips!

Knips øyeblikksbilder og fremkall på et blunk med et polaroidkamera. La gjestene få med seg et hyggelig minne fra kvelden hjem. Det nostalgiske polaroidkameraet får du hos Elkjøp.

Piknik à la Gatsby

Det er ingen grunn til å gå på kompromiss med stilen selv om middagsbordet byttes ut med parken eller brygga. Match tekstiler, farger og mønster på tepper, kopper og servise for en gjennomført og lekker oppdekning. Termokannene fra Stelton er et godt eksempel på design og funksjon i perfekt harmoni. Pakk det hele ned i en lekker piknikkurv og nyt dagen. Alt til pikniken finner du hos Bellas Hus og Illums bolighus

Tips!

Radio er hyggelig på tur. De kompakte og bærbare Marshall-radioene har perfekt størrelse for piknikkurven, og den kraftige bluetooth-høytaleren gir god lyd utendørs.

Glasmagasinets eget glassverk

Hos Magnor Brandstore kan du finne den helt unike gaven til den spesielle anledningen. Her lages håndlagde og munnblåste designprodukter av glass og krystall av dyktige håndverkere.

Til festdagene

Glasmagasinet er et tradisjonsrikt gavehus for viktige dager og livshendelser som bryllup, konfirmasjoner og jubileer. Vi har lang erfaring med gavelister til brudepar, og -tips til gjester. Både Bellas Hus og Illums bolighus har eksklusive merkevarer og gaver som verdsettes og varer, enten ønsket er en vase eller et silkeskjerf. Her finner du også de helt spesielle solbrillene, eller tilbehør som vesker, til å komplettere festantrekket.

Bunadssølv er en flott gave til konfirmanten og bursdagsbarnet. Eller kanskje til deg selv? Heimen Husfliden er landets største leverandør av bunader og alt av bunadstilbehør – fra topp til tå. Hos Illums bolighus finner du også en spennende smykkeavdeling.

Kicks har sin største butikk hos Glasmagasinet, og er et mekka for sminke- og hudpleieprodukter til både hverdags og for selskapsløver. Hos Adam og Eva får du hjelp av dyktige frisører og stylister til både å pleie hverdagshåret eller sette opp festhåret.

  • Publisert: mai 2, 2022
  • Tekst:

Logg inn