Hent inspirasjon fra den nye katalogen til Illums Bolighus

 

Illums Bolighus Flagship Store pryder hele fire etasjer i Glasmagasinet. Her møter du ansatte med fagkunnskap som gjerne gjør det lille ekstra for at du skal få en god handleopplevelse. I Illums Bolighus Glasmagasinet får du hjelp til å ta de viktige avgjørelsene uten at du må gå i kompromiss med boligdrømmene dine.

Illums Bolighus Oslo vant i år Global Innovation Award in Retail Excellence 2023 som fant sted i Chicago.

«Vi er utrolig stolte over å vinne den prestisjefylte prisen om å bli verdens mest innovative butikk. I tillegg til å vinne hedersprisen, vant Illums Bolighus Oslo også prisen Digital Commerce Award in Online Retailing 2023. Vi er stolte av å hele tiden fornye oss i takt med nåtidens trender og kundens behov», sier Norgessjef i Illums Bolighus Grete Aasen Seyffarth.

I Illums Bolighus-katalogen kan du hente massevis av inspirasjon til både deg og hjemmet. Alle mennesker er forskjellige og har ulik smak, men vi ønsker å inspirere alle til å omgi seg med kvalitetsprodukter som skaper en følelse av harmoni og velvære – enten du er ute etter møbler, belysning, smykker eller noe helt annet. I katalogen møtes det klassiske og moderne, og design, arkitektur og håndverk forenes på de utvalgte sidene.

Årets katalog er en treenighet av stilrent, ikonisk og moderne design, som vi håper vil gi deg inspirasjon til ditt neste designkjøp i Illums Bolighus.  Katalogen er nå tilgjengelig digitalt, og vi håper at du vil ta godt imot den.

Ønsker du den nye katalogen i papirutgave, er du hjertelig velkommen til å hente den i butikken. God lesning!

SE ILLUMS BOLIGHUS-KATALOGEN HER

 

  • Stikkord: design, fagkunnskap, håndverk, hjem, illums, inspirasjon, julegave, katalog, tilbud
  • Publisert: mars 8, 2021
  • Tekst:

Logg inn