i SUSTAIN Second hand & Design vintage har åpnet i underetasjen!

i SUSTAIN er et miljøfokusert konsept for salg av moderne brukt og design vintage, sko, vesker og tilbehør håndplukket for den miljøvennlige og moteelskende kunden.
Å kjøpe brukt er et godt valg for miljøet vårt, og vi tror at sirkulære og bærekraftige valg er fremtiden.

Deres visjon er å gjøre second hand og vintage lett tilgjengelig for deg som bryr deg om mote og miljø.  i Sustain vil gjennom sine klær styrke og inspirere til å finne din egen personlige stil.  i SUSTAIN håndplukker klær fra velkjente skandinaviske  og eksklusive merker og samt godbiter fra kjedene.

​Har du klær hjemme som du ikke bruker?

Fyll en pose med ting du selv skulle kunne tenke deg å kjøpe – det vil si det som fortsatt er moderne og i god stand.  i SUSTAIN blander kjente merker med godbiter fra kjedene.  Det er viktig at det du ønsker å selge er i tråd med trendene og sesongen.  Sortere bort det som har flekker, er ødelagt, har lukt eller nupper.  Det du leverer inn bør ikke være eldre enn  2- 3 år gammelt.

​Klær må være nyvasket. Har klærne ligget en tid i skapet behøver de kanskje vaskes om eller luftes. Sko må være rene innen de leveres. Vi tar kun imot skor fra velkjente kjeder eller luxury merker som oppfattes som nye moderne og med høytrend faktor.

​i SUSTAIN tar imot:  Yttertøy, kjoler, genser, cardigans, hoodies, strikkede plagg, ull genser, jumpsuits, blazer, bluser, skjorter, bukser, skinn bukser, skinn topper, skinn skjørt,  jeans, silke bluser, plagg i ull, skjørt, sko, finere lounge wear og tilbehør som vesker, slik scarfs, skjerf, smykker, solbriller, skinnhansker. Vi blander merker med godbiter fra kjedene.

​i SUSTAIN tar ikke imot:  Brukte treningsklær, underklær, bryllups eller ballkjoler,  ekte pels, (fuskepels går bra)

Kontakt hello@i-sustain.no ​

Kommisjon

i SUSTAIN selger på kommisjon, hvilket betyr at du som kunde får betalt etter at varene dine er solgt. Du får 40% av salgsprisen.  Ved din første innlevering av varer opprettes du som kunde i butikkens kundekartotek. Varene registreres, pris settes og henges i butikken.  Dere gjør avtale om hvor lenge varene kan være i butikk. Deretter må du hente de ting som ikke har blitt solgt.  Dersom varene ikke er hentet innen avtalt tid,  gis de bort til veldedighet. Pengene du har tjent gjennom salg i butikken overføres til din konto.

High end brands og vintage

Ved high end brands for eksempel Chanel, Gucci med flere, kan en annen fordeling diskuteres.

Har du noen ekte velbevart vintage godbiter i ull, silke, lin, bomull, sateng eller fløyel?  Har du plagg med perler, paletter, frynser, sterke farger, gull eller sølv?  Har du fine kjoler eller cocktailkjoler gjerne som er glitter og glamour, fra  40, 50, 60, 70 eller 80- tallet,  er det interessant.  ​

Hvilke merker kan du levere? 

i SUSTAIN tar imot  alle hig-end merker for eksempel: Christian Dior, Chanel, Celine, Givenchy, Balenciaga, Busnel, Versace, Gucci, Burberry, Cartier, Fendi, Hermés, Jean Paul Gaultier, Prada, Yves Saint Laurent, Louis Vuitton og Escada bottega veneta med flere.​

De tar også imot vintage klær som ikke har noe merke, men har fin kvalitet, og har spennende detaljer.  Opplys om det finns skjønnhets feil på plagget.

  • Stikkord: gjenbruk, iSUSTAIN, luksusmerker, second hand, vintage
  • Publisert: februar 1, 2023
  • Tekst:

Logg inn