Hva kan du oppleve hos Olio?

Olio er det nyeste medlemmet i vår butikkfamilie her i Glasmagasinet. Olio er en kjede med skjønnhets- og velværesalonger som tilbyr et bredt utvalg av behandlinger. Hvor du kan gjøre alt fra manikyr og pedikyr til avansert hudpleie. 

Olio er en relativt ny aktør i skjønnhets- og velværebransjen. Den første salongen åpnet dørene i juni 2019, og nå eksakt fem år senere er de ikke mindre enn elleve salonger, ni i stor-Oslo og to i Bergen. Vi tok en prat med Ida-Marie, daglig leder i avdelingen her i Glasmagasinet

 

Har Olio en spesifikk ideologi, eller filosofi om du vil? 

Vår misjon er å tilgjengeliggjøre kvalitative skjønnhetsbehandlinger til rimelige priser og gunstige tider for alle. Vi tror også at medarbeidere som trives yter bedre kundeopplevelser. Så vår filosofi og vårt fokus er utelukkende på mennesker – både våre medarbeidere og kunder.

 

Hva er de mest populære behandlingene dere har? Hva inngår i en slik behandling?

Vi er jo i en relativt sesongbasert bransje der det kommer til an på hvilken tid på året vi befinner oss i. Om sommeren er det naturlig at voksing og pedikyr topper listene når alle går med bare ben og åpne sko. Om vinteren er det mer tid for hudpleie som kjemisk peeling og microneedling. Men året rundt så er manikyr, bryn og vipper veldig populært og det perfekte tilbehøret til hver enkelts antrekk og årstid.

Hvordan opplever kundene en behandling hos dere? 

Det første du møter er selvfølgelig en av våre dyktige terapeuter som vil ta deg godt imot. La oss si at du skal utføre en hudpleiebehandling, da fører terapeuten deg til et av våre kabinett der du legger deg ned på en behagelig benk. Behandlingen starter med at terapeuten forhører seg litt om din helse og dine rutiner hjemme for å tilpasse den perfekte behandlingen. Deretter forklarer terapeuten grundig hvordan behandlingen vil foregå fra start til slutt, før den deilige og avslappende behandlingen starter. 

Det er ikke uvanlig at flere kunder sovner under denne typen behandling. Etter behandlingen får du anbefalt produkter som er perfekte for din hudtype for å kunne vedlikeholde et godt resultat og sunn hud også hjemme, og vi avslutter med å sette opp en ny time.

Hvilke spesialister jobber hos dere?

Som nevnt så ønsker vi å tilby et stort utvalg av skjønnhetsbehandlinger, og derfor er det mange dyktige terapeuter med bred kompetanse og som spesialiserer seg innen hudpleie, negledesign, voksing og bryn og vipper. Vi har også på enkelte lokasjoner dermatologiske kosmetiske sykepleiere som kan utføre enda mer avanserte behandlinger som injeksjoner og laser. I høst vil vi også tilby det her i Glasmagasinet!

Finnes det noen nye behandlingsmetoder som er ekstra spennende? Noen nyvinninger dere ser et spennende potensial i som kanskje ikke alle vet om?

En behandling som har blitt veldig populær de siste årene er Microneedling, som er en litt mer avansert hudpleiebehandling der vi kan jobbe dypere og mer målbevisst på eventuelle utfordringer i huden som arr, pigmentering og linjer. Denne behandlingen gjør under for huden med resultater som varer lenge.

 

Er dere kun for kvinner, eller? 

Det er primært kvinner som besøker oss, men også en del menn. Men det vi ser er en tydelig trend på at flere og flere menn besøker oss, alt fra voksing til fotpleie og en stor økning innen hudpleie. Det å ta godt vare på seg selv er noe som er veldig viktig uansett hvem du er og hos oss er absolutt alle velkommen!

Om dette virket fristende, har Olio allerede åpnet dørene, og står klare til å ta deg imot.

  • Publisert: juni 18, 2024
  • Tekst:

Logg inn