Høsttips for hud og hår

Høstens hudpleie

Hvis du blir bedre kjent med din egen hud, er det også enklere å finne riktige produkter og ta bedre vare på den.

KICKS er Nordens ledende kosmetikk-kjede innen hud og velvære. Her jobber det blant annet hudterapeuter- og pleiere som hjelper deg å finne de beste produktene for din hudtype og legge gode rutiner som sikrer en vakker og sunn hud.

Hudpleiebehandlingen Perfect Skin består av en hudpleieanalyse og ansiktsbehandling med anbefalte produkter for din hud. Du får også en gjennomgang av anbefalte hudpleieprodukter- og rutine.

Hudpleiebehandlingen Every Day er en forenklet, klassisk behandling. Med utgangspunkt i en innledende konsultasjon, tilpasser hudpleieren produktene til din hudtype og behov.

Vil du unne deg litt hverdagsluksus, er hudpleiebehandlingen Signature Facial perfekt. Dette er en skreddersydd ansiktsbehandling med produkter tilpasset din hud som avsluttes med å legge en hverdags-look som fremhever dine naturlige ansiktstrekk.

Kom innom Kicks i Glasmagasinet for enda flere velværebehandlinger!

Kiehls ansiktsvask, dagkrem og øyekrem.

Kiehls utfører egenutviklet hudanalyse hos Kicks.

Ida er hudpleier og jobber i Kicks.

Høstens sminketrender

Det er ikke bare klær som endres og tilpasses mote og årstider – sminke gjør det også. I år ser vi mer av det vågale innenfor sminke- og stylingtrender. Vi har samlet de største trendene her:

  1. Comeback for blekede øyenbryn! 22 år etter at denne looken var på topp, kommer den tilbake. Det spås at dette kommer til å bli en stor – om ikke den største – trenden i år.
  2. Naturlig look. No make-up-looken har vært med en stund, og blir med videre. Vi blir aldri lei av hud med glød, lys og fargespill.
  3. Low Maintenance Brows – eller «messy brows» – er uten tvil en trend som fortsetter. Og hvor deilig er ikke det? Bruk øyebrynsgel for å gi brynet hold hele kvelden!
  4. Burnt Blush er høstens utgave sommerens “Sunburnt Blush”, og refererer til alle høstens fargetoner som gir huden glød – som for eksempel terracotta, murstein og fersken.
  5. Glossy lepper – og jo mer glossy, jo bedre! Bruk alene på naturlige lepper eller på en statement-farge som rød eller rosa. Prøv det på øyelokkene for en wet, glossy look.

Ranja fra Kicks er makeupartist og jobber hos Kicks.

Sminkepalett fra Lancome.

Eyeliner fremhever øyet.

Høstens hårklipp

Nå som den kjølige og tørre årstiden begynner, er det viktig å ta vare håret. Begynn i god tid før vinteren, for kulde er ikke hårets beste venn. Gode tips til stell og pleieprodukter får du hos frisøren. Og med det samme du er i gang; hvorfor ikke gi håret en velfortjent stuss?

Adam & Eva har dyktige frisører og stylister som virkelig kan hår. Og her bys det på mer enn klipp og frisering. En tur hit er et lite friminutt i hverdagen hvor du kan skjemme bort deg selv.

Hos Adam & Eva står de klare med varme hårvasker, avslappende hodebunnsmassasjer, forfriskende hårkurer, nytrukket te og godt lesestoff i behagelige frisørstoler. Og ikke minst en hyggelig betjening som deler tips og råd.

Spander et friminutt på deg selv og håret ditt!

Christer fra Adam & Eva kan hjelpe deg med alt du ønsker å vite om håret ditt. Han gir deg anbefaling på hårkurer eller produkter som er best egnet for din hårtype, men kan også gi tips om klipp som fremhever ansiktstrekkene dine.

Christers favoritter for høsten er Kérastase Curl Manifesto, Kérastase Resistance Ciment Thermique og Kérastase Scrub Energisant.

Christer er Senior stylist hos Adam & Eva

Adam & Eva har et stort utvalg hårprodukter.

Slapp av i sofaen mens du venter.

  • Publisert: oktober 4, 2022
  • Tekst:

Logg inn