Glasmagasinet i hjertet av Oslo

Oslos storstue – et sted for alle

Glasmagasinet er et sted Oslo-beboere og besøkende forbinder med gaver og produkter av høy kvalitet. Et livsstilshus hvor du finner noe for enhver smak – enten du vil unne deg selv noe fint eller overraske en god venn, kollega, familiemedlem eller kjæresten med en oppmerksomhet.

Skandinavisk design

I Glasmagasinets tidligere år var varehuset mest kjent for å være en av de eldste og mest kjente forhandlerne av glass og servise til hjemmet. Nå tilbyr de også et bredt utvalg av skandinavisk design, kvalitetsprodukter, en stor moteavdeling, elektronikk, skjønnhet og velvære.

Illums Bolighus har sin norske flaggskipsbutikk over fire etasjer i Glasmagasinet. Den danske interiørkjeden tilbyr det beste fra skandinavisk og internasjonal design, og hjelper deg finne alt du trenger av interiør, møbler, kjøkkenutstyr og belysning, i tillegg til en ny stor moteavdeling med mange kjente motebrands.

Norske Tradisjoner

Ta turen innom konseptbutikken Heimen Husfliden, som spesialiserer seg i håndverk og norske tradisjoner. Veiledning og produkter til strikking og hekling, alt du trenger til bunaden og andre norske tradisjonsprodukter. Magnor Brandstore tilbyr norsk håndverk og rike tradisjoner, og i sin butikk i Glasmagasinet finner du produkter laget av ledende designere i sitt felt.

Skjønnhet- og velvære

I første etasje finner du Kicks flaggskipbutikk. Et unikt skjønnhetsunivers som tilbyr de største merkevarene innen makeup, duft og skjønnhetsprodukter. Butikken har et rikt tilbud innen velvære med et eget behandlingsrom for hudpleie, negle- og øyenbrynsbar og personlig rådgivning. Her kan du også bestille time for makeup. Frisørkjeden Adam og Eva har en nyoppusset salong, og hjelper med alt man trenger innen hår og styling i vakre omgivelser.

Et moderne og digitalt univers

Elkjøp har sitt nye City-konsept i Glasmagasinet. Et hypermoderne og digitalt univers helt utenom det vanlige. En egen Apple shop-in-shop, unik gaming-oase hvor man kan game og diskutere spill med ekspertene og et stort kjøkken-showroom hvor du kan tegne opp ditt nye drømmekjøkken.

Det finnes alltid en anledning

Noen anledninger er større enn andre, som bryllup, dåp og 17. Mai-feiringer. De mindre anledningene som et kafébesøk eller noen fine blomster til mormor er også viktig å huske på. I Glasmagasinet har vi noe for enhver anledning.

  • Stikkord: anledning, design, Elkjøp, gaver, glasmagasinet, Husfliden, illums, interiør, Kjøkken, oslo
  • Publisert: mars 8, 2021
  • Tekst:

Logg inn