Gjør huden klar for sommeren hos Kicks

Endelig sommer! Endelig sol, sjø, strand og havbris. For mange av oss er sommeren årstiden vi virkelig gleder oss til og ser frem imot. Samtidig er dette også den perioden hvor vi utsetter oss for mye sol og UV-stråler, noe som kan skade både hud og hår. Så hvordan kan vi forberede oss best mulig?

Enkle trinn for en sunn hud
Nå som ferie, late dager og (forhåpentligvis) sol er like rundt hjørnet, er det flere ting vi kan gjøre for å oppnå en fin hud og beholde fuktighet og glød gjennom sommeren.

– Dette trenger ikke være omfattende, men noen få enkle trinn sikrer deg en fin og sunn hud, forteller hudpleier Jorunn A. E Bröckenholm fra Kicks Flagship Store.

  1. Peeling (både ansikt og kropp) 1 til 2 ganger i uken avhengig av produkt og ingredienser. Dette vil også gjøre at du bevarer den fine gløden og gir huden en jevnere struktur.
  2. Fuktgivende maske til ansikt og en rik bodylotion eller bodycreme gjerne med ingredienser som hyaluronsyre, sheabutter, squalane og ceramider.
  3. Husk solbeskyttelse! Minimum faktor 30 eller 50 til både ansikt og kropp. Husk å ta pauser og hold deg i skyggen når solen er som sterkest. Pass på at du bruker nok solkrem, du skal ha en god mengde for at faktoren virker som den skal.

– Det er utrolig viktig å prioritere bruk av solfaktor, selv på dager med typisk grått vær, forteller Bröckenholm. Selv om solen ikke synes, er vi fortsatt eksponert for UVA/ UVB.

Her finner du eksempler på gode solkremer som du finner på Kicks Flagship Store:

Kiehl’s Ultra Light Daily UV Defense SPF50 PA++++ 60 ml

Biotherm Crème Solaire Anti-age SPF30 50 ml

Clarins Dry Touch Sun Care Face Cream SPF50+ 50 ml

Snakk med en hudpleier
Bröckenholm understreker også at det kan være lurt å ta en pause fra bruk av aktive produkter med ingredienser som skal korrigere pigmenteringer, da huden kan oppleves som ømfintlig for sol.

– Fortsetter man en evt. behandling, snakk med en hudpleier slik at du forsikrer deg om at produktene du bruker ikke er for aktive.

  1. Etter en dag i solen er aftersun-produkter til ansikt og kropp en god måte å roe ned og pleie huden på. Har du fått røde felter vil disse produktene virke beroligende og helende.
  2. En deilig hårmaske med fargebevarende egenskaper og masse fukt vil hindre at du tørker ut håret.
  3. En fuktbevarende Facemist er fantastisk å ha med når du reiser med fly eller tog. Denne vil også friske opp makeup i løpet av dagen.
  4. Makeup-produkter som farget dagkrem, cc og bb krem, Bronzing powder og frisk blush, er produkter som vi gjerne bruker nå. Dette er produkter som vil fremheve trekkene dine trekk og gi en fin «Sun kissed» look.

Et bredt sortiment
Hos Kicks Flagship Store finner du alltid et bredt sortiment av produkter, og her vil alle kunne finne sine favoritter. Noen av de mest populære hudpleiemerkene er blant annet La Prairie, Exuviance, Medik8, Origins og Peter Thomas Roth.

Monsun, vårt SPA-merke, tilbyr en helhetlig spa-opplevelse for både for kropp og ansikt. Monsun er basert på 100 % veganske produkter og innovative sammensetninger. Dette er et spennende merke og tilbyr nettopp mange av disse deilige sommerproduktene som vil gi å bevare fukt og glød, forteller Bröckenholm.

– I tillegg finner du Sol de Janeiro med Bum Bum Creme hos oss! Ett must for sommeren som lar tankene vandre til Brasil sine vakre strender.

Velg produkter etter egne behov
– En vanlig tabbe som mange gjør er å kjøpe feil produkter på grunn av anbefalinger fra venner og bekjente – uten at disse produktene egentlig er ment for deres behov og tilstand, forteller Bröckenholm. I tillegg skjer det jo at noen bruker selve produkter feil, enten på grunn av feil informasjon eller fordi de ikke har noen informasjon overhodet, legger hun til.

Bröckenholm utdyper at alt handler om deg og ditt behov, og hva du kan gjøre for å legge til rette for dette.

– Ha en tilpasset hudpleie-rutine, og kontakt oss gjerne slik at vi kan gjøre en konsultasjon for å finne den riktige rutinen og de rette produktene for deg, sier Bröckenholm. Denne rutinen vil ha fokus på rense-produkter, peeling, maske, dag- natt og øyekrem, samt serum etter behov og ønske.

– Og i fare for å gjenta meg selv, avslutter Bröckenholm: vær nøye med å bruke solfaktor nå som det er sommer. Dette vil du få igjen for senere!

  • Stikkord: Hudpleie, Kicks, Sol, sommer, Sunn hud
  • Publisert: juni 11, 2021
  • Tekst:

Logg inn