Gjett verdien på påskeegget og vinn alle produktene!

Glasmagasinets påskeegg er fylt med spennende gaver, men bare én kan få dem med hjem: Den som gjetter riktig verdi på innholdet!

Årets påskerebus er i gang i Glasmagasinet og det er et skikkelig mysterium du må løse:  Hva er verdien på produktene i egget?
Vi kan røpe at verdien er over kr. 12.000,-  Vi har puttet produkter fra butikkene i varehuset i det store påskeegget vårt, og inviterer våre kunder til å gjette den samlede verdien. Det gjelder altså å tenke seg godt om, for den som kommer nærmest riktig svar får en skikkelig påskegave: Eggets innhold!

Så hvordan kan du delta?

Du må besøke Glasmagasinet for å kunne delta i konkurransen. Du finner det store, gule påskeegget tydelig plassert i 1. etasje.  Fyll ut konkurransefolderen og legg forslaget ditt med kontaktinfo i den sorte søylen på bildet under:

Vinneren kåres tirsdag 11. april og vil bli kontaktet av oss.

Her ser du en oversikt over produktene i egget:

Ikke glem påskegodt og påskepynt

Ingen påske uten påskegodt!  I Illums Bolighus delikatesseavdeling i underetasjen, finner du et stort utvalg av både lakris og marsipan.  Lakrids by Bülow er ute med en helt egen påskekolleksjon som du kan lese mer om her:  Påske med Lakrids by Bülow.

Ellers kan vi virkelig anbefale marsipan fra Niederegger.  Mmmm!

I butikkene finner du i disse dager masse inspirasjon til påskepynt enten til hytta eller hjemme. Skulle du trenge ny pynt til påskebordet, har vi selvfølgelig det også ­– og flere av dem kan du vinne i påskeeggkonkurransen vår.

 

Åpningstider i påsken

  • Mandag – onsdag: 10 – 19
  • Skjærtorsdag og langfredag: stengt
  • Påskeaften: 10 – 15
  • 1. og 2. påskedag: stengt

Velkommen til Glasmagasinet for en vårlig og hyggelig påskehandel!

 

  • Stikkord: Konkurranse, påskeegg, påskegodt
  • Publisert: mars 23, 2023
  • Tekst:

Logg inn