Gi håp til jul

Snøhetta og Kreftforeningen forenes om årets Stjerneaksjon, og leverer et design som gir håp!

Kreftforeningens Stjerneaksjon handler om å gi håp til kreftsyke i en tid som kan oppleves vanskelig. Kjøper du en stjerne, bidrar du til livsviktig kreftforskning, slik at flere kan komme hjem til jul, nyttår og alle andre dager i året. Kreftforeningens eksklusive lysestake er unik fra hver vinkel, og reflekterer lyset som gir en følelse av at tiden ikke står stille. 

Håndlagd lysestake i messing

Kreftforeningens eksklusive lysestake er unik fra hver vinkel, og reflekterer lyset som gir en følelse av at tiden ikke står stille. Designet av Snøhetta og produsert av Th. Marthinsen, en generasjonsbedrift som har perfeksjonert sitt håndverk.

Kreftforeningens lille stjerne kan henges på treet eller brukes som pynt på bordet. Lille stjernen kommer i grønn, gull og sølv.

I julen blir det hengt opp tusenvis av stjerner på norske sykehus og sykehjem. Du kan selv velge hvilket sykehus du vil gi stjerne til, og den vil bli hengt opp. Du kan også kjøpe stjernen til deg selv eller til noen du er glad i. Stjernen selges eksklusivt i Illums Bolighus i Glasmagasinet, eller på Kreftforeningens hjemmeside.

Illums Bolighus fikk æren av å arrangere lanseringen av julestjernen i Glasmagasinet. Et hyggelig arrangement med over 100 inviterte, der det ble servert drikke i glass fra Riedel, smaksprøver fra Lakrids by Bülow, Niederegger og kaffe fra Mobilkaffebar.

  • Stikkord: glasmagasinet, Kreftforeningen, Snøhetta, Stjerneaksjon
  • Publisert: november 22, 2022
  • Tekst:

Logg inn