Gi deg selv en bedre opplevelse med lydplanke!

Det finnes mange alternativer å velge mellom når det kommer til lyd på TV-en. Alle ønsker seg selvsagt best mulig lyd når de ser en serie eller en film, men det finnes også andre hensyn å ta. Design, utseende, plass og plassering, er noen. Nettopp derfor kan en lydplanke være et bra valg.

Hva er egentlig en lydplanke?
En lydplanke er en liggende høyttaler, som formmessig kan minne om en plankebit – derav navnet lydplanke. Denne lydbanken kobler man til TV-en for å gi et bedre og mer fyldig lydbilde. Lydplanker finnes i mange forskjellige størrelser, og selv med en billig lydplanke kan du forvente deg et solid hopp i lydkvalitet sammenlignet med TV-lyden. Mange lydplanker støtter bluetooth, slik at du også kan bruke planken som et stereoanlegg.

Holder det ikke med lyd fra TV-en?
Mange klarer seg selvsagt helt fint uten eksterne høyttalere. Men veldig mange som henvender seg til oss hos Elkjøp Glasmagasinet bruker såpass mye tid på serier, film og sport, og ønsker gjerne å maksimere opplevelsen.

Det er også sånn at tynnere TV-skjermer og bedre bilde gjør at det blir mindre plass til bedre lyd. Bruker man eksterne høyttalere, løser man dette problemet på en enkel måte. Hos Elkjøp Glasmagasinet finner du en rekke forskjellige lydplanker som kan utgjøre en forskjell i hjemmet ditt.

For deg som er ute etter noe av det beste på markedet, kan lydplanker fra Sonos være midt i blinken. Elkjøp i Glasmagasinet kan varmt anbefale denne modellen: sonos-arc Ønsker du å gå litt ned i pris, kan Elkjøp i Glasmagasinet anbefale denne lydplanken fra Samsung. Den ble kåret til årets beste i sin prisklasse av lydogbilde.no: Samsung-hw-q66t Tenk på ditt eget behov
Alle har ulike behov og preferanser – også når det kommer til lyd og bilde. Det viktigste er å tenke på sin egen bruk og hva som egentlig er viktig for nettopp deg. Noen spiller mye spill, andre er filmnerder, og mange ønsker noe helt enkelt til sin daglige serie-titting. Smaken er som baken, med andre ord. Våre eksperter har god kunnskap om lydplankene på markedet, og Elkjøp Glasmagasinet hjelper deg gjerne med å finne den lydplanken som passer deg og ditt hjem best.

For deg som er ute etter det enkle og stilrene i hjemmet, anbefaler Elkjøp i Glasmagsinet denne lydplanken: Sonos Beam Guide til lydplanker.

Klikk og hent produktene du trenger.

  • Stikkord: Elkjøp, film, glasmagasinet, høyttaler, Lyd, lydkvalitet, Lydplanke, Lydplanker, Samsung, serier, Sonos, TV
  • Publisert: mars 25, 2021
  • Tekst:

Logg inn