Forny hjemmet i sommer!

FORNY HJEMMET ROM FOR ROM

I år igjen kan vi i Illums Bolighus ønske velkommen til en sommer med tilbud til hjemmet. Fra mandag den 28. juni frem til søndag den 1. august vil du hver uke kunne oppgradere et rom i hjemmet med en lang rekke produkter til gode sommerpriser.

Den første uken har vi fokus på stuen med klassisk belysning, sofaer, sofabord, oppbevaringsløsninger og boligtilbehør, og i uke to tar vi deg utendørs med tilbud på potter, krukker, hagemøbler, lanterner og pledd. I uke 3 handler det om det gode måltidet med familie og venner.

Oppgrader kjøkkenskapene med gryter, panner og nytt kjøkkenutstyr eller finn inspirasjon til borddekkingen med et stort utvalg av porselen på tilbud. Uken etter er soverommet og baderommet i fokus, slik at du kan skape en hyggelig oase hjemme med knitrende sengetøy, rolig belysning, ikoniske vekkerklokker og ikke minst stilfullt tilbehør til baderommet. Vi avslutter der det hele starter – i gangen. Innred gangen og din garderobe med vakre speil, knagger og funksjonelle oppbevaringsmøbler.

I uke 26 er det stuen som er i fokus. Les mer ved å klikke på linken: Forny hjemmet – stuen

I uke 27 er det hage og uterom som er i fokus. Les mer ved å klikke på linken: Forny hjemmet – hage og uterom

I uke 28 er det kjøkkenet og spisestuen som er i fokus. Les mer ved å klikke på linken: Forny hjemmet – kjøkken og spisestue

I uke 29 er det bad og soverom som er i fokus. Les mer ved å klikke på linken: Forny hjemmet – bad og soverom

 

Tilbudene gjelder kun i én uke eller så langt lageret rekker. No1-poeng registreres ikke. Prisene er inkl. mva. og gjelder så langt lageret rekker. Det er ikke rabatt på allerede nedsatte varer. Vi tar forbehold om manglende leveringer, trykkfeil og pris- og avgiftsendringer. Sortimentet kan variere i butikkene og online.

  • Stikkord: baderom, fornyelse, gang, interiør, Kjøkken, lamper, møbler, oppussing, stue, tilbud
  • Publisert: juni 23, 2021
  • Tekst:

Logg inn