Få kjøkkendrømmen oppfylt hos Elkjøp Glasmagasinet

Kjøkken og vaskerom hos Glasmagasinet

Kjøkken og kjøkkeninnredning er kanskje ikke det du forbinder mest med Glasmagasinet, men du behøver ikke reise lenger for å få drømmen om nytt kjøkken oppfylt. I magasinets andre etasje finner du både vaskeroms- og kjøkkeninnredning fra den svenske kvalitetsprodusenten Epoq.

 

Få kjøkkendrømmen oppfylt hos Elkjøp Glasmagasinet

Veien fra dagdrøm til virkelighet har blitt kortere med Elkjøps utstilling av kjøkken og vaskerom hos Glasmagasinet. Kom innom for inspirasjon, hjelp, løsninger og tilbud.

«Det er givende å kunne hjelpe kunder med å planlegge deres nye kjøkken, det er jo tross alt hjemmets hjerte og midtpunkt. Ekstra gøy når man mottar bilder fra fornøyde kunder. »

Forteller salgsleder Carina Røed

Å hjelpe kunden å planlegge kjøkkenet sitt er kjempegøy. Det eneste som topper dét, er å se hvor fornøyde folk blir når vi får til akkurat det de ønsker seg.

 

Book tegnetime med en av våre konsulenter. Tilbudet er helt uforpliktende.

https://www.mydigitalbooker.com/elkjop/no/glasmagasinet_elkjp/services

Kampanje på Epoq kjøkken­ og vaskerom – gjelder frem til 17.september

Akkurat nå kan du oppgradere både kjøkken og vaskerom til en svært god pris. Bestill og betal innen 17.september og få hele 40 % rabatt. Les mer om kampanjen her https://www.elkjop.no/epoq/epoq-kampanje

 

Hvorfor velge Epoq kjøkken?

Epoq er en ledende kjøkkenprodusent som stadig vinner flere tilhengere – av flere grunner: Designet er moderne og stilfullt, fargene er trendy og innovative, løsningene er funksjonelle med smarte oppbevaringsløsninger. Ikke minst får du en uslåelig garantitid på hele 35 år!

  • 35 års garanti
  • 10 ulike kjøkkenserier – design og farger for enhver smak
  • Svanemerkede produkter
  • Smarte og varierte løsninger som kan tilpasses personlige behov og vaner
  • Stort utvalg av hvitevarer og teknologier
  • Gratis tegnetime med kjøkkenkonsulent.

 

Kampanje på hvitevarer – gjelder frem til 17.september

Elkjøp har også kampanje på utvalgte integrerte hvitevarer fra Electrolux i samme periode. Les mer om hvitevarekampanjen og se de beste tilbudene her https://www.elkjop.no/kampanje/hvitevarekampanje

 

Årets fargetrender

Årets farger består av duse pasteller og blå toner. I tillegg lanseres en ny front med lys eik. Trenden med mørke kjøkken fortsetter, og har fått et spennende tilskudd i burgunder.

«Det føles bra når man som selger kan stå 100 % for kvaliteten på varene man anbefaler. Epoq har kjempefine materialer, farger og løsninger, men det er skikkelig kvalitet også. Hvordan kunne de ellers gitt 35 års garanti? « fortsetter salgsleder  Røed 

Se årets trender og les hva fargeekspert Thea og interiørdesigner hos Epoq – Ingvill Hermansen – sier om årets kolleksjon.

https://www.elkjop.no/epoq/kjokken/kjokkeninspirasjon/kjokkentrender-2023

Tegn og planlegg kjøkken eller vaskerom helt gratis – og helt uforpliktende.

Få hjelp av konsulentene våre til å optimalisere plassen og løsningene. Du kan få booket 1,5-times kjøkken- eller vaskeromsplanegging i Elkjøp-butikken hos Glasmagasinet inntil 5 timer før du kommer.

Vi tilbyr tegnetimer både i butikk eller over videomøte

Les mer her https://www.elkjop.no/epoq/bestill-en-gratis-kjoekken-tegnetime

 

Book gratis tegnetime her

https://www.mydigitalbooker.com/elkjop/no/glasmagasinet_elkjp/services

 

  • Publisert: september 7, 2023
  • Tekst:

Logg inn