Cup together med Espresso House

Det er noe helt spesielt med julen. Når du tenker på det, er det ikke bare de varme drikkene, gode maten, tente lys og være omgitt av dine kjære. Julen er også tiden for noe mer. Det er tiden for å gi, på forskjellige måter. Men også å se seg rundt og møte en fremmeds smil. Si hei og spre kjærlighet rundt deg. Julen handler om å dele: kjærlighet, gaver og smil.

Espresso House elsker kaffe. Ikke bare fordi det smaker godt, men fordi det har en sterk sosial kraft og bringer folk sammen. De sier CupTogether, og med det forplikter de seg til å bryte ned tabuer og bekjempe ensomhet – en kopp av gangen.

💚I hele desember vil Espresso House igjen engasjere seg for denne viktige saken, ved å donere 1 kr per solgte kopp med bryggkaffe til Skravlekopp.

Det er mange som føler seg ensomme i julen, og derfor ønsker Espresso House å være et sted hvor mennesker kan møtes og prate sammen. I alle våre kaffebarer har vi Skravlekopper tilgjengelig som bidrar til nettopp dette. Velger du en Skravlekopp viser du andre i lokalet at du er åpen for en prat. Om du trenger litt skravling – eller tilbyr litt skravling – er opp til deg. Du kan lese mer om dette på nettsiden vår her.

Akkurat som i fjor vil Espresso House igjen støtte Skravlekopp i deres kontinuerlige arbeid for å hjelpe de som føler seg alene eller som savner noen å prate med. Hver dag jobber de for å redusere ensomhet og styrke nære relasjoner og fellesskap gjennom frivillig sosialt arbeid.

Klikk her for å lese mer om Skravlekopp.

 

Bli med i samtalen og CupTogether med Espresso House i Glasmagasinet!

Skravlekopp og Venke

Skravlekopp drives av Venke Knutson og har som mål å skape lett tilgjengelige møteplasser, øke bevisstheten rundt hvordan vi møter hverandre og bidra til at vi sammen forebygge og redusere ensomhet i samfunnet. Skravlekopp er folkebevegelsen for raushet, inkludering og flere menneskemøter. #folkebevegelsemotensomhet #laosspratemersammen

  • Stikkord: Cup together, ensomhet, Espresso House, samtaler, Skravlekopp
  • Publisert: november 22, 2022
  • Tekst:

Logg inn