Oslo Foto

Oslo Foto er en av de få, tradisjonelle fotobutikkene som står igjen i Oslo. Vi tilbyr fremkalling av film. Både 135, 120, 110 og 126mm film. Vi har og et stort utvalg av analog film. 135mm, 120mm, fujifilm instax, polaroid. Vi ligger sentralt til i Glasmagasinet, med egen inngang fra Møllergata.

Vi tilbyr fremkalling av film, fremkalling av digitale bilder, forstørrelser opp til 100x200cm på forskjellige typer papir, eller lerret montert på blindramme. Du kan også få bildene dine montert på kapa. Vi kan også digitalisere negativer, lysbilder og papiroriginaler. Reproduksjon og restaurering av gamle foto er en av våre mange spesialiteter.

Alle bildene dine produseres på topp moderne utstyr butikken vår. Derfor kan vi tilby raske leveringstider, den beste kvaliteten og tett oppfølging.

Vi anbefaler deg på det sterkeste å ta en titt på vårt utvalg av rammer. Her finner du moderne og klassiske rammer i størrelser opp til 70×100.

Hvis du bruker analog film kan vi skilte med et stort utvalg av E6, C-41 og sorthvit film, i både 135mm og 120mm.

Ta gjerne en titt på vår nettside eller kom innom butikken i Glasmagasinet!

Åpningstider

  • Man - fre: 10:00 - 18:00
  • Lørdag: 10:00 - 16:00
  • Søndag: Stengt

Butikkens plassering

Første etasje, inngang Møllergata.

Butikkens hovedmerker

Agfa - Focus - Fuji - Fujifilm - Goldbuch - Ilford - Kaiser - Kodak - Lomography - Natalini - Oslo Foto - Polaroid - Rollei - Tetenal - Walther

Logg inn