Kicks Flagship Store

KICKS er Nordens ledende skjønnhetskjede med 250 butikker i Sverige, Norge og Finland, og tilbyr et helhetskonsept innenfor makeup, duft, hudpleie og hårpleie. I Glasmagasinet på Stortorvet finner du KICKS flagship-butikk. Med en moderne omnikanalsløsning, der fysisk butikk og e-handel er integrert, tilbyr KICKS personlige og inspirerende skjønnhetstjenester og rundt 25 000 produkter fra 300 varemerker. Det er utdannede makeup-artister og hudpleiere som jobber hos KICKS, alt for at du skal få den beste service når du handler.

Hos KICKS finner du de største klassiske merkevarene som Dior, Chanel, Lancôme, Clinique, Estée Lauder, Clarins, Biotherm, YSL, for å nevne noen. Du finner også merker som MAC, Kiehls’, Anastasia, Bobbi Brown, Laura Mercier, Jo Malone, Urban Decay, Giorgio Armani Beauty, Smashbox, Filorga, Guerlain og Sensai.  Nå også nyhetene Drunk Elephant og Byredo.

Med kunnskap om, og kjærlighet til, alle skjønnhetsinteresserte kvinner og menn skal KICKS med hjerte og hjerne tilby markedets beste veiledning og inspirasjon til de fremste valgene innenfor skjønnhet. I butikken i Glasmagasinet finner du vårt nye tjenesteutvalg som Benefit browbar, skincare lab, makeup studio og egne behandlingsrom, i tillegg til et bredt sortiment innenfor makeup, duft og hudpleie.

Du kan lese mer om de ulike hudpleietjenestene HER.

Det er viktig for KICKS å være et forbilde for bransjen. Med Sustainable Beauty ønsker KICKS å opptre med omtanke for både mennesker og planeten vår, og å gjøre det lett å velge riktig ved hjelp av bærekraftige løsninger og bevisste produkter, samt sørge for at vårt kosmetiske avfall havner der det blir tatt hånd om på riktig måte. Vi arbeider i tillegg aktivt for å fremme psykisk helse, og å føle seg velkommen til KICKS skal være en selvfølge for alle, uavhengig av kjønn, alder, kulturell tilhørighet eller etnisk opprinnelse. ​

Åpningstider

  • Man - fre: 10:00 - 19:00
  • Lørdag: 10:00 - 18:00
  • Søndag: Stengt

Butikkens plassering

1. etasje

Butikkens hovedmerker

Chanel - Drunk Elephant - Clarins - Rituals

Logg inn