Espresso House

Espresso House er en svensk kaffekjede, og eies i dag av JAB Holding Company. Vi finnes i en rekke ulike byer i hele Norden. Vi brenner for kaffe, mennesker og miljø – samt det å skape verdens beste kaffeopplevelse til verdens beste gjest. For å klare denne ambisjonen er det nødvendig at vi har kvalitet i alle ledd – fra kaffebønnene, bakeriet og til våre ansatte.

Alle ansatte må gjennomføre vårt baristakurs. Vi har også stor tro på utvikling av våre egne stjerner, og det er derfor mange utviklingsmuligheter innenfor selskapet. Vi er overbevist om at rette mennesker på rett plass er essensielt, og har derfor et stort fokus på opplæring innenfor kaffekunnskap, service og ledelse. Det er med dette grunnlaget vi kan gi verdens beste kaffeopplevelse til verdens beste gjest.

På Espresso House liker vi å ha kontroll i alle ledd, og tror derfor ikke på franchise. Vi vil at Espresso House-kulturen skal være tydelig i alle våre kaffebarer, uavhengig om du er i Stavanger, København eller Oslo, slik at du alltid vet hva du kan forvente som gjest hos oss.

Espresso House i Glasmagasinet holder åpent hver dag, og her er du hjertelig velkommen til å nyte en kopp med kaffe – enten du vil ha dagens første kopp på morgenen eller du ønsker å senke skuldrene på ettermiddagen etter en arbeidsdag. Og er du innom Glasmagasinet for å handle, kan det jo være greit å ta et pust i bakken på et tidspunkt.

Vi serverer deg en rekke forskjellige typer kaffer som tilfredsstiller de fleste ganer, og vi kan også by deg på bakst, te, juice og mange andre smakfulle andre ting.

Velkommen!

Åpningstider

  • Man - fre: 07:00 - 20:00
  • Lørdag: 09:00 - 20:00
  • Søndag: 10:00 - 18:00

Butikkens plassering

1. Etasje

Butikkens hovedmerker

Espresso House

Logg inn