Elkjøp

Med Elkjøp City-konseptet lanserer vi en butikk så langt fra nostalgi som man kan komme. I et rent og enkelt skandinavisk design presenterer vi en butikk helt utenom det vanlige. Her finner du ingen store hvitevarer utstilt, men via digitale løsninger kan du se, bli veiledet og bestille ditt nye kjøleskap eller din nye stekeovn på vei hjem fra jobb. Og etter noen dager kommer varene hjem til din utgangsdør – helt kostnadsfritt selvsagt.

Kjøkken i sentrum

Midt i hjertet av Oslo finner du vår mest sentrale kjøkkenutstilling. Hos oss kan du komme innom og tegne ditt nye Epoq-kjøkken eller vaskerom i lunsjen, på vei hjem etter endt arbeidsdag eller en annen gang det passer for deg. Sett deg ned i vårt inspirerende kjøkkenmiljø der du får se Epoqs store utvalg av blandebatterier, benkeplater, fronter, håndtak og smarte innredningsløsninger til skuffer og skap.

Sammen med en av våre dyktige kjøkkenkonsulenter får du et inntrykk av hvordan ditt kjøkken kan bli. Vi hjelper deg med å tilpasse kjøkkenet sånn at du får alt du ønsker deg – og kanskje til og med litt til!

Bestill en gratis tegnetime i dag, så tegner vi ut drømmen din sammen.

Glasmagasinet - en unik gaming oase

En unik Gamingoase

I et avgrenset, eget område får du alt du ønsker deg fra den store gamingverdenen! Med lavere bord og gode stoler føler du deg nesten som hjemme. Her kan du game alene eller mot andre i butikken, diskutere spill eller computere med våre eksperter eller bare ta en titt på alle nyhetene som stadig kommer inn i butikken. Eller kanskje du ønsker deg en SuperMario-sopp eller noen andre effekter fra favorittspillene dine? Vi har det. I butikk!

I tillegg har vi lagt opp til at du kan kjøpe komponenter til din datamaskin direkte fra våre hyller. Går noe i stykker eller ønsker du å utvide maskinen du allerede har, har vi delene du trenger – uten ventetid. Og våre folk hjelper deg selvsagt gjerne slik at du får den beste gamingopplevelsen på din maskin.

Serviceområdet

En av mange ting som skiller denne butikken fra andre Elkjøp-butikker er det store serviceområdet vi har etablert. I det samme delikate designet som resten av butikken finner du kasser, KnowHow, Klikk&Hent og In-store-repair. Her får du all den hjelpen du trenger, samlet på ett sted. For hos oss skal servicen telle. Vi skal være der du er – når du er der. Vi skal hjelpe deg med din knuste skjerm eller det du fant på nett i lunsjen og gjerne ville ha med en eneste gang. Vi skal sette opp den nye PC-en for deg eller gi deg all den hjelpen du trenger for å få innstallert DAB+ i bilen eller ny oppvaskmaskin på kjøkkenet.

Alt i alt – vi skal være din aller beste venn når du trenger noe nytt eller trenger hjelp med det du allerede har.

Apple Shop-in-shop

Hos oss møter du de som kan alt om Apple. De er ansatt av Apple – for Apple. Dette er ekspertene som gjør det lettere for deg å velge rett produkt blant alt vi har utstilt. Og vi har alt! Så fort varen er lansert finner du den i vår butikk på Glasmagasinet. Du kan se på, kjenne på og få opplæring. Du kan se hvordan alle Apple-produktene snakker sammen og gjør hverdagen din enklere.

Vår Shop-in-shop på Glasmagasinet er den største vi har. Her har vi plass til individuelle bord for hver produktgruppe. I tillegg har vi satt opp et bord som tydelig viser hvordan produktene interakterer sømløst med hverandre.

Velkommen til en unik og eksklusiv Apple-opplevelse, midt i Elkjøp-universet!

Åpningstider

  • Man - fre: 10:00 - 19:00
  • Lørdag: 10:00 - 18:00
  • Søndag: Stengt

Butikkens plassering

1. og 2. etasje

Butikkens hovedmerker

Apple - Bang & Olufsen - Bose - Chromecast - DELL - Electrolux - Fitbit - Grundig - HUAWEI - JBL - LG - Logitech - Philips - Pioneer - Robotmoove - Samsung - Skullcandy - Sonos - Sony - Ultimate Ears - Whirlpool - Wilfa - Jabra - Lenovo - Moccamaster - OBH Nordica - Siemens

Logg inn