Bellas Hus

I Bellas Hus står design, kunnskap og kundeopplevelse i fokus, der sømløshet skaper rammene for handel både i butikk og på nett. Butikken har lidenskap for god kvalitet og design, og har formet et bredt sortiment som i dag består av et eget Bellas Hus brand, i tillegg til et eksklusivt utvalg internasjonale merkevarer.

I Bellas Hus-kolleksjonen finner du sengetøy, håndklær, interiørartikler og lounge wear med et skandinavisk uttrykk. Bellas Hus’ filosofi er at ethvert rom forteller sin unike historie, med et ønske om at vakkert interiør av god kvalitet skal være tilgjengelig for alle. Hos oss skal du finne inspirasjon og ideer til hjemmet, uansett budsjett.

Med base i Oslo, jobber vi tett med et håndplukket utvalg designere fra inn- og utland for å skape egne kolleksjoner med et internasjonalt og trendy tilsnitt. Med vår kunnskap og ekspertise vil vi hjelpe deg å fortelle dine historier. Dette være seg alt fra forslag til gaver og styling, til gode tips og råd om hvordan ivareta og behandle produktene dine.

Varmt velkommen til Bellas Hus i Glasmagasinet!

Åpningstider

  • Man - fre: 10:00 - 19:00
  • Lørdag: 10:00 - 18:00
  • Søndag: Stengt

Butikkens plassering

1. Etasje

Butikkens hovedmerker

Abhika - Bellas Hus - Branché - House of Hackney - Jonathan Adler - Mateus - Mille Notti - MissoniHome - Yves Delorme - Zertus Zone

Logg inn