Bellas Hus

Historien om Bellas Hus startet i 2001 med Margarita Tidemand som hadde mål om å bli Norges ledende forhandler av sengetøy. Verdiene om kvalitet, kunnskap og kundeopplevelse var de samme den gang, som i dag.

Bellas Hus har lang fartstid innen retail, interiør og fashion, og ønsket å bygge videre på Margaritas verdier. Vi ble inspirert av butikker i utlandet som ga følelsen av eksklusivitet, men med varer til overkommelige priser. Samtidig så vi en mulighet til å utvide vårt eget sortiment med egne kolleksjoner innen både klær og interiør.

Våren 2016 startet vi prosessen med et anerkjent designbyrå i London. Det var viktig for oss å skape et helhetlig konsept som ville appellere til det norske markedet. Vi identifiserte også tidlig i prosessen at vi måtte ha en strategisk partner som hadde lang erfaring med å utvikle integrerte løsninger mellom fysiske butikker og netthandel. Det ble derfor naturlig å søke ut for å få nye impulser til å utvikle Bellas Hus´ helhetlige profil.

I Bellas Hus står design, kunnskap og kundeopplevelse i fokus, der sømløshet skaper rammene for handel både i butikk og på nett. Butikken har lidenskap for god kvalitet og design, og har formet et bredt sortiment som i dag består av et eget Bellas Hus brand, i tillegg til et eksklusivt utvalg internasjonale merkevarer.

I Bellas Hus-kolleksjonen finner du sengetøy, håndklær, interiørartikler og lounge wear med et skandinavisk uttrykk. Bellas Hus’ filosofi er at ethvert rom forteller sin unike historie, med et ønske om at vakkert interiør av god kvalitet skal være tilgjengelig for alle. Hos oss skal du finne inspirasjon og ideer til hjemmet, uansett budsjett.

Med base i Oslo, jobber vi tett med et håndplukket utvalg designere fra inn- og utland for å skape egne kolleksjoner med et internasjonalt og trendy tilsnitt. Med vår kunnskap og ekspertise vil vi hjelpe deg å fortelle dine historier. Dette være seg alt fra forslag til gaver og styling, til gode tips og råd om hvordan ivareta og behandle produktene dine.

Noen av de mest kjente merkevarene på Bellas Hus er Jonathan Adler, Missoni og Mateus.

Velkommen til Bellas Hus i Glasmagasinet!

Åpningstider

  • Man - fre: 10:00 - 19:00
  • Lørdag: 10:00 - 18:00
  • Søndag: Stengt

Butikkens plassering

1. Etasje

Butikkens hovedmerker

Baolgi - Bellas Hus - Branché - Enzo de Gasperi - Jonathan Adler - Les Ottomans - Mateus - Mille Notti - MissoniHome - Yves Delorme

Logg inn