Adam og Eva

Velkommen til Adam og Eva i Glasmagasinet! Frisørsalongen i den kjente Adam og Eva-kjeden åpnet høsten 2018 og ligger i første etasje. I salongen finnes ni flinke frisører og stylister, som er eksperter på hårklipp, styling, skjegg, farging, striper, vipper, bryn og alt som hører med. Du kan selvsagt også kjøpe en rekke kjente hårprodukter i salongen, enten du er ute etter en spesiell shampoo, en hårvoks, spray eller noe annet. Her er du med andre ord i de aller beste hender!

Salongen tilbyr både drop-in og booking av timer, og du kan senke skuldrene og nyte en rolig og vakker atmosfære i den fine salongen som har hentet interiørinspirasjon fra Modern Art deco.

I snart 50 år har Adam og Eva stått for noe helt utenom det vanlige i norsk frisørbransje. Den største styrken er evnen til å være i endring og kreativt utfordre seg selv. Fokus på utdanning og utvikling av profesjonelle frisører er nøkkelen for å holde et høyt kvalitetsnivå – og for Adam og Eva handler det ikke om kvantitet, men kvalitet.

Ta turen innom oss på Stortorvet for å bli hårfin!

Åpningstider

  • Man - fre: 10:00 - 19:00
  • Lørdag: 10:00 - 18:00
  • Søndag: Stengt

Butikkens plassering

Første etasje

Butikkens hovedmerker

Kérastase - ON FLEEK Accessories - Redken

Logg inn