Bunaden – et festplagg

Bunaden er svært et høytidspreget plagg og er et perfekt utgangspunkt for både antrekk og julegaver. Hos Heimen Husfliden får du kjøpt bunadstilbehør til både store og små, enten det er bunadssølv, sjal, hatter, skjerf eller sko.

BUNADEN ER ET FESTPLAGG SOM KAN BRUKES I MANGE ANLEDNINGER
– En bunad er som en dialekt. Det ligger mye identitet og tilhørighet i plagget. Bærer du en bunad signaliserer du hvor du er fra. Det er et identitetsplagg som er viktig å ta vare på. Elsk bunaden din, uten å være redd for å bruke den feil, men bruk også tid til å sette deg inn din bunads historie og hva som gjør din bunad spesiell. Og sist, men ikke minst: slapp av og kos deg med den flotte drakten! Bunadspolitiet finnes ikke, understreker butikksjef Hege Andresen.

Mange bunader kan du sette ditt preg på som du kan med f.eks Beltestakken. Her har vi et variert utvalg av skjorter, stoffer, bånd, skjerf og sølv som våre dyktige ansatte vil hjelpe deg med slik at du får din drømmebunad!

– Heimen Husfliden kan også gi veiledning og råd til å finne rett tilbehør til de ulike bunadene siden de leverer bunader til hele landet.

Det mangfoldet av tilbehør som du får på Heimen Husfliden gjør at du vil få akkurat det tilbehøret du trenger til din bunad. Et silkeskjerf eller en hatt kan også være den perfekte gaven til den som har alt. Hos oss møter du hyggelige og dyktige ansatte med stor kompetanse som kan hjelpe deg med å finne bunaden og tilbehøret du ønsker deg!

I tillegg har Heimen Husfliden et rikholdig utvalg av utstyr til mange tradisjonelle håndarbeidsteknikker og Oslos beste utvalg av strikkegarn, broderiutstyr, vev mm. Du kan også kjøpe materialpakker om du ønsker å sy din egen bunad.

– Vi som jobber på Heimen Husfliden har bred kunnskap og mye kompetanse innenfor forskjellige områder. Alle her har en eller annen form for tilknytning til faget, enten det er bunad og bunadstilbehør, eller strikk, hekling og broderi, forteller Hege.

Velkommen innom butikken vår i underetasjen!

  • Stikkord: Broderi, bunad, bunadssølv, bunadstilbehør, fest, festplagg, glasmagasinet, heimen husfliden, høytid, Husfliden
  • Publisert: mars 9, 2021
  • Tekst:

Logg inn