Besøk Clarins pop-up shop!

Fra 24. april og frem til 13. mai er det en stor happening som alle skjønnhets-entusiaster må få med seg!  Clarins har, i samarbeid med Kicks, Norges første pop-up shop lokalisert i Torggata, rett utenfor Glasmagasinet.

Her vil du få tips og triks fra Clarins egne representanter, være med på spennende work-shops, Meet & greet med Clarins sin ambassadør – selveste Dagny, kule konkurranser, fine goodiebags og vi kan love god stemning!

 

En unik opplevelse

Clarins ønsker å kunne gi kundene en unik opplevelse gjennom en egen Clarins Boutique i samarbeid med Kicks, og vil kunne tilby noe mer enn bare produkter.
Her tilbys personlig service og kartlegging av behov.  Clarins hudpleiere og make-up artister kan skreddersy hudpleierutine og make-up produkter til alle kunder.

Clarins ser at kundene fortsatt foretrekker å gå i en fysisk butikk for å handle beauty-produkter. Det er noe med å kunne ta på, føle og lukte på produktene. De ønsker at  kundene skal få oppleve Clarins gjennom alle sansene.

P.S: nevnte vi at i tillegg er det 25% på ALT fra Clarins? 

AKTIVITETER

Meet & Greet med Dagny onsdag 3.mai i pop-upen kl.17:00. Åpent for alle.

Plante workshop mandag 8. mai, kl. 17:00:
En populær workshop der du lærer litt om planter og du får plante i tomme Clarins- krukker. Max 12 personer – påmelding i Clarins pop-up i Torggata eller via QR-koden:https://19h7n6weux6.typeform.com/to/Rlc96bhd

Workshop Villbrygg tirsdag 2. mai kl. 17:00:
Lær å lage mocktails! Påmelding i Clarins pop-up i Torggata eller via QR-koden under.

PÅMELDING HER:

 

  • Stikkord: Clarins, Dagny, Kicks, økologisk hudpleie, pop-up
  • Publisert: april 24, 2023
  • Tekst:

Logg inn