Ute etter en gave? Besøk Bellas Hus.

Bellas Hus har vært en viktig del av interiøret vårt i Glasmagasinet helt siden gjenåpningen i 2017. Derfor slo vi av en prat med eier og daglig leder Janicke Lysklætt, om hva som foregår hos dem for tiden.

 

For de uinnvidde, kan du starte med å fortelle oss litt om hva Bellas Hus er?

– Bellas Hus er en interiør- og livsstilsbutikk som har eksistert i over 20 år. Vi startet i Kirkeveien og var opprinnelig i bed & bath-kategorien, altså med hovedfokus på sengetøy og håndklær. Så har vi tatt det konseptet videre, til å bli en interiørbutikk med småvarer i tillegg til et bredt utvalg av sengetøy og håndklær.

Vårens nyheter fra Flamant

Bellas Hus kan skilte med sengetøy, håndklær, interiørartikler og loungewear, som har et stilrent og skandinavisk uttrykk. Her finner du alt fra den fineste egyptiske- og økologiske bomullen. Det betyr i sin enkelhet at Bellas Hus har fokus på bærekraft, og i tillegg kan tilby sengetøy og håndklær med de lange fibrene og høye kvaliteten som beholder den eksklusive mykheten i lang tid. 

 

– Fremdeles er hovedtyngden vår på omsetningssiden sengetøy og håndklær, og kanskje det vi er mest kjent for, men vi har krydret det med andre typer interiørartikler. Og det vi kaller loungewear. Klær til hjemmebruk og utebruk, men litt mer i den avslappende atmosfæren. Vi har en god del internasjonale merkevarer i butikken. Vi har også vår egen kolleksjon innenfor kategorien sengetøy og håndklær, som står for rundt 15-20 prosent av omsetningen vår, kommenterer Janicke.

 

Hvilke spennende merker jobber dere med for tiden?

– Av våre bestselgere er det jo to merker som skiller seg godt ut. Det ene er Missoni Home Collection- som er kjent for sine fargerike tekstilprodukter og karakteristiske sikksakkmønster, og det andre er Mateus, det svenske keramikkmerket, som lager helt nydelige produkter av finkornet leire. 

 

Vi har også spredd omsetningen vår på mange ulike merker og kategorier. Så selv om vi er et konsept som forbindes sterkt med håndklær og sengetøy, har vi også en god del fokus på servise, borddekking, duftlys og annet spennende innenfor velvære, fortsetter Janicke.

 

Et annet spennende merke som Bellas Hus kan tilby er keramikkproduktene til Jonathan Adler. Direkte fra New York er Adlers stil inspirert av modernisme, kunst og pop-kultur.

Jonathan Adler

Gavebutikken for enhver anledning

Janicke forklarer at Bellas Hus helt klart er en gavebutikk som har gaver i de fleste priskategorier.

– Vi ser at kundene kommer til oss for å kjøpe både store og små gaver. Alt fra helt enkle vertinnegaver til større bryllupsgaver. Her har vi en rekke produkter og kategorier som passer godt inn i det segmentet. Små vesker, duftlys og diffusere, brett, rammer og bokser, osv. Det er viktig for oss at vi har et spennende utvalg, og da bli det selvsagte valget i den kategorien. Uansett hvilken anledning det er, kan du komme til Bellas Hus og finne gaven du trenger.

 

Avslutningsvis forteller Janicke om de spennende nye merkene som skal lanseres utover våren.

– Som en interiørbutikk jobber vi alltid med å fornye oss og være aktuelle. I år skal vi lansere en rekke nye samarbeidspartnere. Vi skal blant annet jobbe med to belgisk merker, Flamant og Fancy, samt merket Von Norten som lager bordbrikker og servietter i nydelig bomull og lin. Det kommer også en rekke andre leverandører av duftlys, diffusere og annet interiør fremover. Så her er det mange anledninger til å stikke innom i løpet av våren.

Vårens nyheter fra Flamant
  • Publisert: februar 22, 2024
  • Tekst:

Logg inn