Adam og Eva – nå også på flaske

«VI ØNSKET OSS NOE VI KUNNE STOLE PÅ. EN ELIKSIR MOT DÅRLIGE HÅRDAGER. EN ENKLERE HÅRRUTINE. NOE VI HADDE LAGET SELV, HELT FRA BUNNEN AV.  NOE DEILIG, MEN DØNN SERIØST.  RETT OG SLETT: ADAM OG EVA PÅ FLASKE.»

-Adam og Eva

Deilige hårpleieprodukter, utviklet av Adam og Evas egne eksperter. Kan det bli bedre?  Les mer om hårpleieserien her.

 

SERIEN FOR DEG MED KJEMISK BEHANDLET OG SKADET HÅR.
Reconstruct styrker og gjenoppbygger håret.  Den inneholder nøye utvalgte ingredienser, for å reparere hårstrukturen og forhindre ytterligere skader. En viktig ingrediens er guaranaekstrakt. Denne ingrediensen gir styrke og vitalitet til både hodebunn og hår, takket være det høye innholdet av koffein, som virker stimulerende på hodebunnen.  Duft: En frisk og tropisk symfoni av sitrusfrukter, jasmin-blomst og mynte, som gjenspeiler styrke og energi.

Sjampo for kjemisk behandlet hår. Beriket med unike ingredienser, som guaranaekstrakt, epleekstrakt og vegetabilsk keratin som styrker, fornyer og gjenoppbygger håret.


Balsam for kjemisk behandlet hår. Beriket med unike ingredienser, som guarana-ekstrakt, epleekstrakt og vegetabilsk keratin som styrker, fornyer og gjenoppbygger håret. Macadamia- og mandelolje gir dyptgående pleie, mykhet og glans til håret.


Dyptvirkende hårkur for kjemisk behandlet hår. Beriket med unike ingredienser, som guaranaekstrakt, epleekstrakt, reddikrot og vegetabilsk keratin som styrker, fornyer og gjenoppbygger. Arganolje tilfører dyptgående pleie og intens glans til håret og gjør det silkemykt.


Leave-in krem for kjemisk behandlet hår. Beriket med unike ingredienser, som guaranaekstrakt, epleekstrakt, reddikrot og vegetabilsk keratin som styrker, fornyer og gjenoppbygger håret. Sheasmør og arganolje mykgjør og tilfører vitalitet og glans.

01 Shampoo, 02 Conditioner, 03 Mask, 04 Leave-in cream

 

Moisturising gir fuktighet og næring til naturlig tørt hår. En viktig ingrediens er mangoekstrakt. Mangoekstrakt er svært rik på vitaminer, proteiner og glukose. Sammen med hyaluronsyre, som har ekstraordinære egenskaper med å binde fukt, booster Moisturising håret med fuktighet, glans og elastisitet.  Duft: Blomsternoter av fiol og rose, som kompletteres av søtheten til vanilje, i samspill med sandeltre.

Fuktighetsgivende sjampo for tørt hår. Beriket med mango- og epleekstrakt, samt vegetabilsk keratin og hyaluronsyre som etterlater håret glansfullt, smidig og silkemykt.


Fuktighetsgivende balsam for tørt hår. Beriket med mango- og epleekstrakt, samt vegetabilsk keratin og hyaluronsyre som pleier og beskytter håret. Argan- og macadamiaolje tilfører mykhet og glans.


Dyptvirkende og fuktighetsgivende hårkur for tørt hår. Beriket med mango- og epleekstrakt, samt vegetabilsk keratin og hyaluronsyre som gir fuktighet og beskyttelse. Unik formel som sammen med vitamin E og reddikrot tilfører dyptgående pleie, mykhet og intens glans til håret.


Fuktighetsgivende Leave-in krem for tørt hår. Beriket med mango og eple-ekstrakt, samt vegetabilsk keratin og vitamin E som pleier og beskytter. Unik formel som gir håret mykhet, glans og vitalitet.

01 Shampoo, 02 Conditioner, 03 Mask, 04 Leave-in cream

 

SERIEN FOR DEG MED FARGEBEHANDLET HÅR.
Color bevarer og beskytter fargen. En viktig ingrediens er papayaekstrakt, som inneholder karbohydrater, vitaminer, mineraler og fruktsyrer. Dette gir fuktighet, næring og beskytter håret. Styrkende og reparerende oljeblanding fra linfrø,  argan og solsikke tilfører glans.  Duft: Blomsternoter av fiol og rose, som kompletteres av søtheten til vanilje. Duften gjenspeiler omsorgen Color-serien gir til håret ditt.

Sjampo for farget hår. Beriket med pleiende, styrkende og reparerende oljer fra linfrø, argan og solsikke som tilfører glans. Hveteprotein og papayaekstrakt gir fuktighet og beskytter håret.


Pleiende balsam for farget hår. Beriket med styrkende og reparerende oljerfra linfrø, argan og druestener. Sheasmør og papayaekstrakt mykgjør og beskytter håret.


Dyptvirkende hårkur for farget hår. Unik formel beriket med oljer fra linfrø, argan og ricinusplanten, som sammen med sheasmør og papayaekstrakt gir pleie til farget hår.

01 Shampoo, 02 Conditioner, 03 Mask

 

SERIEN FOR DEG MED BLONDT OG LYSNET HÅR.
Blonde sin unike formel klarner opp den blonde nyansen, og nøytraliserer uønskede gul-orange toner. En viktig ingrediens er grønn te-ekstrakt, som er svært rik på antioksidanter. Antioksidantene beskytter fargen mot ytre påvirkning og slitasje, og gjør håret mykere, sunnere og mer glansfullt. Blonde fungerer også utmerket på naturlig grått hår, for å bevare den kalde nyansen.  Duft: Noter av grønn te som kompletteres av lyse mynte- og trenoter, med en fin friskhet som speiler antioksidant-kraften til grønn te.

Sjampo for blondt, bleket/lysnet eller grått hår som har uønskede gylne toner. Grønn te og kamille gir håret pleie, mykhet og glans. Lilla pigmenter bidrar til å nøytralisere gylne toner.


Pleiende balsam for blondt, bleket/lysnet eller grått hår som har uønskede gylne toner. Grønn te, kamille, sheasmør og vitamin E gir håret pleie, beskyttelse, mykhet og glans. Lilla pigmenter bidrar til å nøytralisere uønskede gylne toner.  *Lanseres senere


Dyptvirkende hårkur for blondt, bleket/lysnet eller grått hår, som har uønskede gylne toner. Grønn te, kamille, sheasmør og vitamin E gir pleie, beskyttelse, mykhet og glans til håret. Lilla pigmenter bidrar til å nøytralisere gylne toner.  *Lanseres senere

01 Shampoo, 02 Conditioner, 03 Mask

 

SERIEN FOR DEG MED KRØLLER OG TEKSTURERT HÅR.
Curl bevarer, beskytter og opprettholder hårets vakre form og struktur. Viktige ingredienser er fruktekstrakter fra baobab og eple. Ekstraktene er svært rike på karbohydrater, vitaminer, mineraler og fiber  som gir et balansert forhold mellom fuktighet og næring.  Duft: Blomsternoter av fiol og rose, som kompletteres av søtheten til vanilje. Duften reflekterer det vakre og skjønne i krøller og tekstur.

Sjampo for krøllete og teksturert hår. Beriket med en unik kombinasjon av fruktekstrakter fra blant annet baobab og eple. Renser håret skånsomt og gir et silkemykt og glansfullt resultat uten å tynge.


Pleiende hårkur for krøllete og teksturert hår. Beriket med fruktekstrakter fra baobab og eple, mangosmør, samt argan- og mandelolje. Styrker håret, definerer krøllene og teksturen, og gir dyptgående pleie, mykhet og glans.


Leave-in krem for krøllete og teksturert hår. Beriket med fruktekstrakter fra baobab og eple, mangosmør, argan- og jojobaoljer. Fremhever krøller og tekstur og gjør håret silkemykt.

01 Shampoo, 02 Mask, 03 Leave-in cream
SERIEN FOR DEG SOM ØNSKER FYLDE OG VOLUM.
Volume bygger fylde og volum fra rot til spiss, uten å tynge. Den gir beskyttelse fra ytre påvirkning, somforurensning. En viktig ingrediens er ekstrakt fra sølvlindtreet. Denne ingrediensen har volumforsterkende og fuktighetsgivende egenskaper, og gir glans og vitalitet. Sølvlindekstrakt er rik på aminosyrer som styrker håret.  Duft: En spicy blanding av appelsin og ingefær, kardemomme og sort pepper, som gir assosiasjoner til noe energisk.

Sjampo for hår som trenger volum og fylde. Aminosyrer og ekstrakt fra sølvlindtreet styrker håret. Sjampoen gir håret glans, fylde og vitalitet.


Styrkende balsam for fint hår som ikke tynger. Aminosyrer og ekstrakt fra sølvlindtreet styrker håret. Balsamen etterlater håret glansfullt og luftig.


Volumgivende spray. Aminosyrer og ekstrakt fra sølvlindtreet styrker håret. Sprayen etterlater håret glansfullt, fyldig og luftig.

01 Shampoo, 02 Conditioner, 03 Thickening spray

 

SEA SALT SPRAY ER EN LETT TEKSTURSPRAY FOR SALTVANNSFØLELSE.
Sea Salt lar deg lage myke og naturlige bølger og fremhever hårets naturlige bevegelse. Skaper naturlig tekstur og fleksibelt hold og volum. Etterlater håret medgjørlig med naturlig glans og et avslappet utrykk.  En viktig ingrediens er mineralsalter, sukkerarter og bambusekstrakt.  Duft: En krydret blanding av grapefrukt, patchouli-trenoter og vetiver-gress, som gir assosiasjoner til bevegelse.

Stylingspray som fremhever hårets naturlige bevegelse og tilfører håret volum, tekstur og hold. Beriket med konsentrat fra mineralsalter og bambusekstrakt.

01 Sea salt spray

«PRØV MOISTURISING LEAVE-IN CREAM, ETTERFULGT AV SEA SALT SPRAY.»

ADAM OG EVA


«Den perfekte styling kombinasjonen til deg som trenger både fuktighet og pleie, men også hold og tekstur, prøv Moisturising leave-in cream, etterfulgt av Sea Salt spray.

Det vil booste håret med pleie og fukt, og samtidig fremheve hårets naturlige tekstur og tilføre håret volum og hold.  Perfekt for spesielt krøllete hår.»

ADAM OG EVA

  • Publisert: april 28, 2023
  • Tekst:

Logg inn