Prøv Pumpkin Spice Latte og andre herligheter hos Espresso House

Høsten har en helt egen stemning. Når luften blir kjøligere, dagene kortere, og løvet skifter farge, er det mange som søker små gleder for å varme seg på.

 

Dette er også anledningen til å nyte noen av sesongens kulinariske høydepunkter, og hva passer vel bedre enn å starte med den ultimate høstfavoritten? Pumpkin Spice Latte har gjort sitt store comeback på Espresso House, og den ikoniske drikken er en solid markering av at høstsesongen er her.

 

Pumpkin Spice Latte har de siste årene tatt sosiale medier med storm, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor den har blitt en gjenganger i alles feed. Kombinasjonen av krydder, kaffe og kremet melk skaper en smak som nærmest oppsummerer høst i én kopp. Enten du er en ivrig Instagram-bruker eller bare en som setter pris på gode smaker, er Pumpkin Spice Latte en perfekt anledning til å nyte noe spesielt i høstmånedene. Espresso House tilbyr også en forfriskende variant, Pumpkin Islatte, for de som ønsker en kjølig vri på denne klassikeren.

 

Men det er ikke bare pumpkin-drikkene som frister hos Espresso House denne sesongen. Menyen er fylt med nye og spennende nyheter, skapt for å gjøre høsten enda bedre:

 

Pumpkinbolle: Vegansk nytelse

Espresso House tar den populære gresskarsmaken til neste nivå med en saftig Pumpkinbolle. Det beste av alt? Den er helt vegansk! Den rike smaken av gresskar kombinert med en myk konsistens gjør at denne bollen er en perfekt følgesvenn til en kopp kaffe.

 

Half Baked Crumb Cookies: Perfekt for høstværet

Høstens regnfulle dager innbyr til kos inne, og hva er vel bedre enn å kose seg med en varm, halvstekt cookie? Espresso House har introdusert to nye varianter: Pecan Dulce Crumb og Triple Chocolate Crumb. Vanskelig å bestemme seg for en? Ta begge! 

Moussetopper: Fargerik fristelse

Som en fargerik og smakfull nyhet i bakerisortimentet har Espresso House også lansert moussetopper. Med lette, luftige teksturer og friske smaker er disse toppene en perfekt måte å avslutte en liten pause eller feire en spesiell anledning.

 

Varme baguetter

Når høstkulden setter inn, er det lite som slår en varm baguette. Espresso House tilbyr nå tre nye baguetter som garantert vil ligge godt i magen: Pepperoni & Mozzarella, Avokado & Paprika, og Kylling & Aioli. Med sprø skorpe og smaksrike fyll er dette en ideell lunsj eller et lett måltid for de travle dagene. 

 

Salater: Et friskere valg

For de som ønsker noe litt lettere, men likevel smakfullt, tilbyr Espresso House også ferske salater. Perfekt for lunsj eller som et lett måltid på farten, er disse salatene fylt med friske ingredienser som gir både næring og smak. Ta deg tid til å nyte en frisk salat på Espresso House som en deilig pause i en travel hverdag.

  • Publisert: september 12, 2024
  • Tekst:

Logg inn